Uz Eucerin zima je sjajna

by | decembar 13, 2019

Uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme za lice obradujete sebe ili vama drage osobe atraktivnim neseserom sa mini pakovanjima Eucerin® krema za dnevnu i noćnu antiage negu i negu ruku.

Iz godine u godinu zimska praznična darivanja inspirišu nas da obradujemo sebe, porodicu ili prijatelje. Istovremeno, praznici nas pozivaju da zastanemo i razmislimo koliko zaista vremena posevećujemo sebi i onima koje volimo. Vrhunac praznične atmosfere oličen u novogodišnjim odlukama tek nas očekuje. Ali, zašto ne bismo već sada doneli jednu veoma važnu odluku – da više brinemo o zdravlju i lepoti kože – i počeli da je primenjujemo? Između ostalog, to će doprineti da praznike dočekamo zadovoljni sobom, a time i spremniji da svoje dobro raspoloženje podelimo s drugima.


Zbog novogodišnjih praznika i zima je sjajna. Upravo u duhu tog doživljaja Eucerin® vam je omogućio da uz kupovinu bilo koje Eucerin® antiage kreme kao poklon dobijete kozmetički neseser sa preparatima za odgovarajuću antiage negu. Neseseri sadrže mini pakovanja od 20ml krema za dan i noć iz Eucerin® Hyaluron-Filler, Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift ili Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije PLUS pakovanje od 30ml Eucerin®pH5 Kreme za ruke.

Tagovi: