Velika shopping ludnica Crnog petka i ove godine se nastavlja u Đak Sport-u

by | novembar 26, 2020

BLACK FRIDAY ludnica zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Srbiju, a Đak Sport radnje su i ove godine odlučile da prate svetske trendove pa su za svoje kupce obezbedili fenomenalne popuste na celokupan asortiman sportske obuće, odeće i opreme.

3,2,1 kupuj! Kada? Kako i kaže sama tradicija, poslednjeg vikenda novembra, od 26.11. Jeste li spremni?

Đak Sport svakako jeste, a vi se samo prepustite najboljim popustima i odaberite baš one sportske odevne kombinacije o kojima maštate cele godine. Budite brzi i odvažni jer ovo jedinstveno shopping iskustvo traje do 30. novembra. 

Black Friday je sjajna prilika i kupovinu kvalitetne zimske garderobe uz značajne popuste. Vrlo je važno da vam u hladnim danima ili na snežnim planinama bude toplo i ugodno, a to omogućuju tople zimske jakne i cipele, koje su izrađene od materijala koji su otporni na vodu i vetar, a moderni krojevi i dizajni istovremenu štite vaše telo i pružaju potpunu udobnost.

Sad je pravo vreme da ostvarite želju koju ste poželeli prošle zimske sezone. Ne čekajte da padnu prve pahulje, jer najgore što možete učiniti je kupovima zimske garderobe i opreme u žurbi. Pogrešan izbor može vam pokvariti zimovanje.

Za one koji vole kupovati iz udobnosti svoga doma, tu je Đak web shop! Zaboravite na gužve u tržnim centrima i klikom odaberite sportsku opremu uz fenomenalne popuste.  

PromoPromo

Tagovi: