Kada bi srce moglo da govori, evo šta bi vam reklo

28/12/2020 in Promo

Kada bi srce govorilo našim jezikom, evo šta bi reklo: „Prati me kuda te vodim!

Kada bi srce moglo da govori, evo šta bi vam reklo

Stefan Djaković/Mivela promo

Da, toliko je jednostavno. Pratite svoje srce i dajte mu ono što mu je potrebno: balansiranu ishranu, redovnu i adekvatnu hidraciju, umerenu fizičku aktivnost i vreme za opuštanje i rešavanje stresa. Ako ste pomislili da vi to ne možete, da to zahteva previše odricanja u svakodnevici u kojoj već dovoljno toga žrtvujete, da su slatkiši, fast food i druge industrijski prerađene đakonije način da sebi priuštite malo zasluženog zadovoljstva, znajte da grešite. To vam na prvom mestu kaže vaše srce, ali i svi doktori, psiholozi, nutricionisti i treneri.

Počnite polako – korak po korak. Nema boljeg kompasa od srca i zato dopustite da vas odvede u šetnju prirodom, na pecanje vikendom, na sastanak bez stresa, opuštajuću kupku u sopstvenoj kadi, omiljeni film, basket sa drugarima iz kraja i do najvažnije odluke - da mu svakodnevno dajete sve što mu je potrebno. Vi i vaše srce ste partneri u svemu što želite da postignete. Vi ne možete bez njega, a ono ne može bez ključnih nutrijenata, poput magnezijuma. On mu je potreban u određenoj dozi svakoga dana, da bi moglo da kuca ustaljenim ritmom, da bi moglo da upravlja celokupnim telom, da bi moglo da vas vodi u nove pobede. Zbog toga mu svakoga dana dajte Mg Mivelu, vodu koja prirodno sadrži 343 mg magnezijuma koji se u ovom obliku efikasno apsorbuje u organizmu i daje svoj doprinos u normalnom obavljanju vitalnih funkcija.

Odgovarajuća svakodnevna hidracija je važna i preporučeno je uneti 6 do 8 čaša vode. Međutim hidracija može dati i dodatni benefit kad je voda koju unosimo i prirodno funkcionalna. Izvrstan primer je Mg Mivela voda, sa svojim prirodnim sadržajem magnezijuma, koji doprinosi normalnom radu nerava, stvaranju energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, ali i radu mišića uključujući i srce. Gde god da vas srce vodi, neka vas Mg Mivela prati.

Promo

Stefan Djaković/Mivela promo

Komentari (0)

Loading