Kako odabrati idealni puder ?

31/12/2020 in Promo

Bezbroj nijansi, višestruke dobrobiti, mnoštvo tekstura… izbor tečnih pudera je zaista veliki, što nam otežava izbor.

Kako odabrati idealni puder ?

Foto: Clarins official

Odgovarajući puder je onaj koji će učiniti ten savršenim, a Clarins nam daje savete za lako pronalaženje idealnog pudera :


Odaberite tekturu koja najviše odgovara Vašem tipu kože. 

Foto: Clarins official

Ukoliko vašoj koži nedostaju vlaga i lipidi, odaberite puder koji u sastavu ima hidrantne sastojke koji će dodatno negovati kožu i dati joj osećaj komfora.

Nsš predlog je Skin Illusion Foundation, koji je obogaćen ekstraktom biljke calanhoe za optimalnu hidrataciju. 

Ovaj hidrantni puder će tenu dati trenutnu svežinu i prelep sjaj, bez osećaja težine ili efekta maske .  Tektura je veoma tečna, i lagana te se može naneti u više slojeva za veću poktivnu moć. Formulisan sa ekstraktom crvene janije i kompleksom za optimizaciju svetlosti, čini ten blistavim.


Težite ka savršenstvu

Foto: Clarins official

Ukoliko želite dugotrajni puder visoke pokrivne moći, koji će biti otporan na vodu i znoj i koji neće ostavljati tragove na odeći – naša preporuka je Everlasting Foundation koji će 24 sata ostati savršeno postojan. 

Rezultat je savršeno mat ten, koji ne stvara efekat maske na licu a savršeno prekriva nedostatke i crvenilo, glača kožu i upija višak sebuma. Bogat bambusovim puderima, ektraktima kinoe i šećera, zadržava optimalni nivo vlage u koži i štiti je od dehidratacije.

Ovaj tečni puder je položio i test otpornosti na maske za lice koje zbog epidemiološke situacije svi nosimo – ne prenosi se i ne ostavlja tragove !

Tražite nešto više od pudera

Foto: Clarins official

Za efekat protiv starenja kože , odaberite puder koji će biti obogaćen aktivnim sastojcima koji će doprineti da koža bude čvršća i da izgleda mlađe. 

Everlasting Youth Fluid  vraća mladalački sjaj koži, koriguje pege i fleke na licu a ekstrakti crvene janije i cikorije optimizuju blistavost. Dan za danom, koža je čvršća, jedrija i glađa.

 

 

Odaberite nijanse koje se svaršeno stapaju sa Vašom bojom tena

Kako biste izbegle efekat “maske”, potrebno je da odaberete boju pudera na osnovu tona kože. Uvek birajte boju pudera koja se slaže sa prirodnim tonom, ili za nijansu svetliju.

Ukoliko koža ima roze podton – birjate bež ili reozikasto-bež podton.

Ukoliko koža ima žućkastu boju – odaberite roze-bež ili neutralnu boju pudera koji će korigovati boju podtona kože.

Ako je Vaš ten maslinast – istaknite njenu prirodnu lepotu nijansama kajsije ili zlatno bež.

Da li ste znali ?

Svi Clarins puderi imaju u osnovi negu kože i biljne ektrakte. Obavezan sastojak svih pudera je i Anti pollution complex koji štiti kožu od negativnih efekata urbanog zagađenja i time sprečava preuranjeno starenje kože. 

 

promo

Foto: Clarins official

Komentari (0)

Loading