Kako do lica holivudskih zvezda uz savremene JetPeel tretmane u novosadskom salonu Sensi Skin

by | jul 13, 2020

Novinu u nezi kože lica i tela uneli su svetski poznati JetPeel tretmani, a sada su oni dostupni  u novosadskom salonu Sensi Skin (Vojvode Bojovića 5a).

JetPeel poboljšava opšte zdravlje kože, efikasan je u različitim tretmanima i rešava probleme finih linija i bora, tonusa, nejednake pigmentacije, akni, oštećenja od sunca, proširenih pora i znakova starenja, a rezultati su odmah vidljivi.

Bez agresije, potpuno neinvazivni, JetPeel sistem je revolucionarni uređaj dizajniran za tretiranje različitih stanja kože. Koristi se kako za lečenje i poboljšanje raznih stanja kože, tako i za pravovremenu i efikasnu negu. Sve ovo radi se mesojet aparatom koji nudi nehiruški lifting lica i tela uz pomoć radiofrekventnih talasa.

Nataša Burka, strukovni specijalista medicinske estetike i vlasnica salona Sensi Skin objašnjava da je u pitanju jedan novi pristup i nova tehnologija u nezi kože, zbog čega je odlučila da u ponudu uključi ove svetski priznate tretmane.

– JetPeel predstavlja savremenu, patentiranu JET tehnologiju, koja je iskorišćena za više različitih namena u tretmanima lica. Posebne mikro kapljice sa aktivnim supstancama dostižu brzinu od 720km/h i pri tome dolazi do nežnog unosa tih istih supstanci u središnji sloj kože, a da pri tome koža ostaje neoštećena – objašnjava Burka.

Kako dodaje, JetPeel je apsolutno bezbedan i neinvazivan tretman namenjen svim tipovima kože bez kontraindikacija za primenu.

– U samom tretmanu kombinuje se više različitih procedura: od detoksa sa limfnom drenažom, preko adekvatne hidrodermoabrazije do mezoterapijskog unosa hijalurona, maticnih ćelija, peptida… Sam tretman je potpuno neinvazivan, bezbolan i prijatan. Nakon prvog tretmana rezultat je vidljiv. Može da se radi kao zaseban “beauty” tretman nege ili u seriji, zavisno od tipa i stanja kože – napominje ona.

Ako se radi u seriji, JetPeel tretman se sprovodi kod:

1. Problematične kože

2. Svih tipova starenja i anti- age procedura

3. Trermani stimulacije rasta kose

4. Tretman prekomernog znojenja

5. Tretmani hidratacije, regeneracije, stimulacija

6. Rešavanje problema osetljive – kuperozne kože

JetPeel je jedan od najbezbednijih načina za uklanjanje površinskog sloja kože i dubinske hidratacije. U zavisnosti od stanja kože, JetPeel se koristi i za unošenje različitih vrsta vitamina, lekova i preparata duboko u tkivo.

Kako dodaje Nataša Burka, JetPeel tretmanom se može raditi sve – od blage hidratacije do ozbiljne mezoterapije.

– Fenomenalna je kombinacija sa radiotalasnim liftingom, koji takođe može da bude deo tretmana. JetPeel bih preporučila svima, čak i onima koji nemaju neke konkretne probleme na koži, već žele samo kvalitetnu negu i očuvanje zdrave i lepe kože – napominje vlasnica ovog jedinstvenog salona u Novom Sadu i okolini.

Kako radi JetPeel?

Ovaj aparat kombinuje kiseonik i tečnost (voda ili specijalni preparati), formirajući mlaz mikro kapljica koje dostižu supersoničnu brzinu, te je tajna ovog tretmana u mlaznoj tehnologiji. Zahvaljujući velikoj jačini, dopire se u kožu do dubine od 4,5 milimetara što je do sada bilo moguće samo iglom. Iako vrlo snažan, zbog svoje male mase, istovremeno je nežan i prijatan. Zato JetPeel daje rezultate botoksa, ali potpuno prirodno i bezbolno.


Za sve one koji žele da iskuse tretmane koje rade holivudske zvezde, JetPeel i Sensi Skin su nepogrešiv izbor.

Sensi Skin – salon sa tradicijom i profesionalnim timom

Smešten na atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, kozmetičko estetski studio za negu lepote „Sensi Skin“ u ponudi ima tretmane za negu lica i tela vrhunskom kozmetikom svetski popularnih brendova, uz sopstvenu liniju kozmetike.

Njihov tim, na čelu sa Natašom Burkom i stručnim saradnicama sa dugogodišnjim iskustvom, na raspolaganju je sa širokom paletom profesionalnih tretmana, spreman da odgovori na sva pitanja i nedoumice klijenata.

Sensi Skin je mesto gde u prijatnoj atmosferi možete pružiti svojoj koži adekvatnu negu lica i tela, a nalazi se na adresi Vojvode Bojovića 5A (1 sprat).

Svoj termin možete rezervisati na telefon 065/333-8-338 ili putem društvenih mreža – Fejsbuk i Instagram.

Konsultacije su besplatne, a najpre možete doći na razgovor u vezi sa stanjem svoje kože.

U salonu Sensi Skin se i mimo epidemije poštuju svi higijenski uslovi uz visoke standarde i mere bezbednosti, a za delić atmosfere se možete i virtuelno prošetati salonom.

lepotaizdravlje.rsNina Poleksić