Vreme je da se posvetimo sebi

Idealan je trenutak za negu kao iz salona

by | april 8, 2020
avon promo

Kada tokom radnih nedelja morate uspešno balansirati između posla, porodice, prijatelja, kućnih obaveza, treninga, uvek vam nedostaje to malo vremena da oslušnete svoje telo i posvetite se sebi. Zato vam kompanija Avon predstavlja proizvode i trikove uz pomoć kojih ćete brzo i lako razmaziti svoju kožu, nahraniti je i pružiti joj adekvatnu negu i kozmetički tretman u sopstvenom domu.

Boravak u zatvorenom prostoru utiče na izgled kože lica. Toplota i grejanje isušuju vazduh u kući, a samim tim i kožu. I bez redovnog šminkanja, koži je neophodno čišćenje i efikasna nega koja će očuvati njenu lepotu i sjaj. Ukoliko ste primetili da se koža opustila, rešenje je nega sa lifting efektom, čija tehnologija zatezanja kože povećava nivo kolagena i hijaluronske kiseline za popunjavanje čak i dubokih bora. Anew Platinum kolekcija donosi Define&Contour noćnu kremu sa bogatom formulom koja zateže opuštenu kožu, poboljšava elastičnost i pruža bolju definiciju kontura lica, dok Define&Contour dnevna krema sa SPF 25 takođe čini kožu zategnutijom, elastičnijom, ublažava bore, a može biti i savršena podloga za nanošenje šminke.

avon krema promo

 

Ruke često ostaju zapostavljene kada je reč o nezi tela. Naročito sada, usled čestog pranja ruku, koža može biti isušena i potrebno ju je dodatno nahraniti, pružiti joj odgovarajuću hidrataciju koja će očuvati mekoću i nežnost. Neophodnu negu i dozu vitamina, sada možete dobiti uz pomoć Avon Care krema za ruke, koje sadrže vitamin E – čuveni eliksir mladosti i jedan od najmoćnijih antioksidanasa, i vitamin C koji hidrira i omekšava, pružajući mlađi i zdraviji izgled kože.

 

 

Kao i nega ruku, nega noktiju može biti jednostavna čak i kod kuće, jer ih možete održavati uz pomoć prirodnih sastojaka. Temeljno očišćene nokte uronite u malo zagrejanog maslinovog ulja. Ovim postupkom dobićete dubinsku negu, a ukoliko limunov sok pomešan sa vodom i sodom bikarbonom iskoristite za održavanje higijene, ta kombinacija sastojaka pomoći će vam da uklonite flekice i neujednačenu boju. Kada završite sa ovim trikovima, vreme je za intenzivnu boju i sjaj. Profesionalno dizajnirana široka četkica Gel Shine laka za nokte kreirana je za lako nanošenje boje, jer savršeno odgovara obliku nokta. Kolekcija od 26 različitih nijansi pružiće vam sedam dana moćnog efekta kao iz salona, za zdrave i prirodne nokte, bez korišćenja UV lampi.

 

Anew Platinum kolekciju možete pronaći po ceni od 1.390 dinara, Avon Care kreme za ruke po ceni od 179 dinara, kao i nove Gel Shine lakove po ceni od 299 dinara, u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

lakovi za nokte avon promo

 

lepotaizdravlje.rsPromo/Avon