„Lepota i zdravlje“ vam poklanja!

by | februar 6, 2020
pokloni nagrade

„L&Z“ ima za vas iznenađenje!

Osvojte 3×2 karte za film „Zviždači“ za petak 7.2. u Kombank Dvorani u 20:40h

Rumunski film „Zviždači“ (The Whistlers) čija je svetska premijera održana na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu gde je i nominovan za glavnu nagradu Zlatna palma, a potom prikazan na Festivalu autorskog filma (FAF) u Beogradu, našao se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od četvrtka, 6. februara.

Reditelj Kornelije Porumboja, poznat po naslovima“Kada se noć spusti na Bukurešt“ (2013.), „Blago“ (2015.) napravio je komediju sa krimi elementima u kojoj policijski inspektor u Bukureštu Kristi igra za obe strane. Kada ga lepa Đilda uvuče u rizičnu pljačku, oboje će morati da krenu putevima prevare i izdaje. Da bi preživeli, moraju da nauče tajni jezik zviždača odlazeći na špansko ostrvo Gomera.

film pokloni

Glavna uloga pripala je poznatom rumunskom glumcu Vladu Ivanovu, a u ostalim našli su se i Catrinel Marlon, Rodica Lazar, Sabin Tambrea, Agusti Villaronga, Antonio Buil, Sergiu Costache, Andrei Ciopec.

Ako želite da osvojite karte za ovaj fantastičan film, sve što treba da uradite jeste da ostavite komentar ispod posta na našoj FACEBOOK stranici!

Foto: Ekaterina Shevchenko/Unsplash/promo