Zašto biramo baš Thiomucase anticelulit gel?

by | 12 maja, 2017

Juče je kompanija Hemofarm ozvaničila povratak našeg starog prijatelja i saveznika u borbi s celulitom. Reč je o Thiomucase anticelulit gelu, koji se pojavio u modernoj, redizajniranoj ambalaži. Budući da susreti s nekim ko nam je drag, a dugo se nismo videli, imaju posebnu notu, druženje je organizovano u divnom ambijentu Mokrin Hous-a. Kada bi nam neko postavio pitanje zašto biramo baš Thiomucase gel, odgovor bi bio lak, ali ne baš kratak. Ovo je samo početak:

Thiomucase gel je jedini je registrovani anticelulit proizvod, koji sadrži enzim mukopolisaharidazu, čije je delovanje dokazano u kliničkoj praksi.

Svoju funkciju ispoljava delujući na osnovnu supstancu vezivnog tkiva i razmekšavajući kolagen, te tkivo postaje propustljivije za tečnosti, zbog čega se omogućava lakša mobilizacija masti iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje.

Pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita, a kožu čini zategnutom i čvršćom

Redovnom upotrebom se postiže značajno smanjenje obima, efikasno prevenira nastanak i redukuje psotojeći celulit

Nije lepljiv, ni mastan, brzo se upija, prijatno miriše, neguje kožu i održava njenu vlažnost

Povećava elastičnost i tonus kože, razmenu materija u potkožnom tkivu i sprečava stvaranje depozita masti

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.