Želite senzualnije usne? Ovo je poklon za vas!

Povodom proslave jubileja – 20 godina “Lepote i zdravlja”, “Epilion” jednoj od vas daruje korekciju/uvećanje usana (1 ml hijaluronskog filera)

by | 5 marta, 2021

Ovaj mesec posvetili smo retrospektivama i podsećanju na sve ono što je činilo “Lepotu i zdravlje” tokom prethodne dve decenije. A “Epilion Derma Laser” uz nas je od samih početaka. Kada biste nas pitali gde smo, još početkom dve hiljaditih, prvi put čuli za mnoge od danas sasvim uobičajenih tretmana ulepšavanja – veoma bi često naš odgovor bio: upravo u ovom centru.

Šta treba da znate o “Epilion Derma Laser” centru

Od prvog dermatološkog lasera u Srbiji (2000.) do danas, Epilion ostaje pionir vrhunske tehnologije. Tokom godina postali su prepoznatljivi kako po tretmanima trajne epilacije, tako i po inovativnim metodama podmlađivanja lica, oblikovanja tela i laserske dermatologije. “Epilion” trenutno radi sa šest najsavremenijih medicinskih lasera. Uz najnovije trendove iz oblasti estetske dermatologije, ljubazno i stručno osoblje “Eplion Derma Laser” centra svojim
klijentima pored kvalitetne i sigurne usluge pruža i najviši nivo pažnje i posvećenosti.
P.S. Konsultativni pregledi za sve intervencije kod lekara specijalista dermatovenerologa su – besplatni.

Foto: dimid_86 / iStock / Getty via Guliver

Poklon povodom 20. rođendana „Lepote i zdravlja“: Korekcija/uvećanje usana hijaluronskim filerima

Cilj korekcije usana hijaluronskim filerima jesu lepe, oblikovane, hidrirane i senzualne usne. Uz povećanje volumena, moguće je podići uglove usana ili ispraviti postojeću asimetriju, naglasiti konture i ukloniti sitne bore oko usana. Suština samog tretmana je u nadoknadi hijaluronske kiseline koja procesom starenja polako nestaje iz kože. Pored visoke stručnosti i iskustva lekara specijaliste dermatovenerologa koji izvodi tretman, u istoj meri je bitan i kvalitet samog filera, naglašavaju iz “Epiliona”.

Kako do poklona?

Da biste konkurisali za ovaj poklon, u komentarima ovog posta (ne morate ostaviti puno ime, dovoljan je i nadimak) napišite odgovor na pitanje:

Šta za mene znači lepota?

Najkreativniji odgovor po izboru redakcije dobiće ovaj vredan poklon od „Epiliona“. Ime dobitnice će objavljeno na Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs u petak 5. marta, oko 20 časova. Hvala što nas pratite i na društvenim mrežama!

lepotaizdravlje.rsFoto 1: millann / iStock / Getty via Guliver; Foto 2: dimid_86 / iStock / Getty via Guliver

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.