Šta žene nikad sebi ne smeju da dozvole zbog drugih

by | 20 septembra, 2017

Nema žene koja bar jednom u životu – zbog zaljubljenosti, nesigurnosti ili nečeg trećeg, sebe stavila u drugi plan. Ali, postoje neke stvari koje ne bi smele da budu kompromis i koje nijedna snažna žena ni zbog koga i ni zbog čega ne bi smela da promeni. Evo koje su to stvari:

1 Fizički izgled: fizička promena neće imati baš nikakvog efekta ako je napravite zbog partnera, prijateljice ili nekog člana porodice. Novu frizuru, boju kose, cipele na vrtoglave potpetice, tetovažu, odlazak u teretanu morate isključivo zbog sebe.

2 Neostvarivanje životnih ciljeva i nemanje snova: Niko ne bi smeo da stane na put vašim ciljevima. To je samo vaš život i na kraju ćete samo vi žaliti zbog neučinjenog.

3 Čekanje odobrenja: snažne žene igraju po sopstvenim pravililma i ni od koga ne očekuju odobrenje. Hrabro donosite odluke, bez obzira na to šta neko drugi misli. Jer svako zna što je najbolje za njega.

4 Otkazivanje dogovorenih planova: ponekad smo okruženi ljudima koji su sebi uvek na prvom mestu, a to očekuju i od drugih. Takvi odnosi ne donose mnogo dobrog.

5 Nikada se ne menjati ni zbog koga: uvek budite ono što jeste, zbog sebe. Ako se odlučite za promene, neka one budu zbog boljeg kvaliteta sopstvenog života.

Pročitajte i … Evo zbog kojih navika donosimo loše odluke

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.