Nakon 14 operacija, ovo je životna filozofija Pole Abdul: Ljubaznost je supermoć

27/11/2020 in Shape&Health
Nakon 14 operacija, ovo je životna filozofija Pole Abdul: Ljubaznost je supermoć

Lepota i Zdravlje

Pevačica i koreograf Pola Abdul već godinama je sudija u muzičkim emisijama posvećenim mladim talentima. Dobitnica Gremija, koju mnogi još uvek smatraju pop kraljicom, poznata je i po tome što je njenu pevačku karijeru prekinuo tragičan događaj.

Naime, prinudno sletanje aviona u kojem se nalazila 1992., a koje ona naziva "pad aviona" bilo je glavni uzrok što je zaustavila uspešnu karijeru. Ona od 1995. nije izdala novi album, a imala je 14 operacija kičme i pet i po godina bila je paralizovana. (Pročitaj: Ne znate kako da izađete na kraj sa stresom? Primenite taktiku Kejt Hadson)

2002. godine emisija "Američki idol" objavio je njen povratak, posle čega biva članica žirija u još nekoliko muzičkih takmičenja.

Zato vam danas otkrivamo mantru kojom se vodi ova šarmantna dama poznata po svojoj neiscrpnoj pozitivnoj energiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Abdul (@paulaabdul)


Mantra Pole Abdul usredsređena je na dobrotu.

- Ne postoji pravi način da uradite pogrešnu stvar i ne postoji pogrešan način da uradite dobru stvar - otkriva Pola filozofiju kojom se vodi. Ova mantra je podsetnik da treba imati više strpljenja i saosećanja - empatije. (Pročitaj: Volite da “igrate na sigurno”? Evo zbog čega bi trebalo da izađete iz komfor zone)

- To je misao kojoj se stalno vraćam - kaže lepa umetnica.

Uz toliko kontroverzi i sukoba koji se trenutno dešavaju u svetu, Abdul pronalazi svoj mir i usresređenost dok ponavlja svoje reči.

- Važno je da se prema ljudima ponašate pristojno i sa poštovanjem i da budete časni. Ljudi imaju tendenciju da zaborave sve ove stvari.

Pola Abdul ljubaznost smatra vrstom supermoći  a njena mantra to osnažuje.

- Možete se podsmevati ljubaznosti, ali ljubaznost je moja snaga. Trenutno je vrlo kritično vreme u kome živimo i važno je da budete nežni i ljubazni prema sebi, takođe da budete strpljivi, puni razumevanja i ljubazni prema drugim ljudima. (Pročitaj: Glumica Majim Bjalik uz ove četiri reči prevazilazi teške životne momente)

Mi se definitivno slažemo sa Polom, a šta vi kažete? Kojim mislima se vi vodite ovih dana i inače?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Abdul (@paulaabdul)

lepotaizdravlje.rs

Jamie McCarthy/Getty via Guliver

Komentari (0)

Loading