Tri poteza i jedna vežba – neće vam trebati ništa više za efikasan trening (video)

08/07/2020 in Shape&Health
Tri poteza i jedna vežba – neće vam trebati ništa više za efikasan trening (video)

Lepota i Zdravlje

Efikasan trening koji možete da radite gde god da se nalazite.

Svima kojima je bavljenje sportom sastavni deo života znaju da trening aktivira hormon sreće. Kao što smo i ranije pisali, čak i mala doza vežbanja napravi promenu u vašem raspoloženju.

Istraživanjw sprovedeno na jednom američkom univerzitetu otkrilo je da su ljudi koji redovno vežbaju, makar uradili u toku dana i trening od 10 minuta, veći optimisti. Nije li to dovoljan razlog da i vi počnete da trenirate, ako već niste redovni u tome? (Pročitaj: Učinite trening zanimljivijim: Vežbanje uz špil karata)

Zato vam danas donosimo kratak, ali veoma efikasan, trening fitnes instruktorke iz Njujorka Lek Štrajs. Ona je spremila jedan ozbiljan trening za celo telo, za sve one koji žele da svoju rutinu vežbanja podignu na viši nivo.

Njena vežba koja se sastoji iz tri poteza definitivno nije za početnike, ali verujemo da će i one koji ne mogu da je urade bar motivisati da vredno počnu da treniraju, kako bi jednog dana uspeli u tome što Lek demonstrira.

Vežba počinje iz položaja planka i prelazi u sklek. Iz skleka ona skače na noge, uzima zamah podizanjem ruku uvis i penjanjem na prste pa radi skok udalj. Treći deo sastoji se iz puzanja unazad, da bi se na kraju vratila u početni položaj i uradila sve iz početka. (Pročitaj: Plenk izazov – #cupidshuffle” je jedina vežba koju ćete želeti da radite od sada)

Ovo je vežba koju možete da radite gde god da ste, a pritom uključuje celo telo – ruke, leđa, grudi, gluteus i noge.

Kako bi vam bilo još jasnije šta da činite, pogledajte Shape video i Lek dok radi ovu veoma efikasnu vežbu:

Komentari (0)

Loading