Desetominutni trening Kejti Danlop: Ojačajte trbušnjake uz ove vežbe (video)

11/06/2020 in Shape&Health
Desetominutni trening Kejti Danlop: Ojačajte trbušnjake uz ove vežbe (video)

Lepota i Zdravlje

Nemate vremena za uobičajeni trening od sat vremena, a ne želite da se odreknete vežbanja? Rešenje su desetominutne vežbe koje vam otkriva Kejti Danlop, idejni tvorac Love Sweat fitnesa. Ne samo što je program vežbi osmislila tako da bude kratak i efikasan, već ćete ove vežbe moći da radite bilo gde. Dovoljna vam je prostirka ili strunjača i ovaj trening u trajanju od 10 minuta uspešno ćete odraditi i u svojoj dnevnoj sobi. (Pročitaj: Zbog ovih vežbi Hilari Svonk je u savršenoj formi (video))

Side Bridge (bočni most)

Levu ruku i levu potkolenicu oslonite na pod. Desnu nogu ispravite, a ruku (desnu) ispružite iznad glave. Primičite desni lakat desnom kolenu dok se ne dodirnu. Spustite bokove na pod da biste se vratili na početak. Uradite ovu vežbu 15 puta, a zatim se okrenite na drugi bok i ponovite 15 puta. (Pročitaj: Zdrava ishrana: Šta jesti pre i posle treninga?)

Thread the Needle (bočni izdržaj s provlačenjem ruke)

Započnite vežbu u položaju izdržaja na levom boku. Desnu nogu postavite ispred leve. Desnu ruku provlačite ispod grudi, a noge rotirajte u kukovima. Vratite se u početni položaj. Izdržaj uradite po 15 puta na svakoj strani.

Efikasan trening uradite za samo 10 minuta

Vežbe možete uraditi u pauzi između nekih drugih aktivnosti i na taj način podići nivo svoje energije. Ujedno, popravićete držanje tela, sagorećete kalorije i ojačati mišiće. (Pročitaj: Umesto klasičnih probajte ove: Kako da pravilno radite obrnute trbušnjake (video))

Down Dog Star

Zauzmite četvoronožni položaj i levu nogu savijte u kolenu. Ispružite levu nogu i usmerite je prema desnoj strani. Odvijte se, vratite kukove unazad dok se savijate, a zatim ispružite levu nogu da biste zauzeli početni položaj.

Leg Dip Crunch

Lezite na leđa s rukama opruženim na pod. Noge savijte pod uglom od 90 stepeni. Stegnite trbušnjake i kolena savijte u levu stranu ka podu, ne dodirujući ga. Prebacite težinu na desnu stranu, ne dodirujući pod. Ponovite petnaestak puta. (Pročitaj: Vrhunski trening za početnike – kako da dobijete trbušnjake koje sanjate (foto))

Hip Dip

Započnite s niskim izdržajem. Okrenite kukove udesno i spustite ih oko tri centimetra od poda, zatim (ne spuštajući telo na pod) težište prebacite na levu stranu.

Rainbow Twist (ruski okret)

Sedite na pod s kolenima savijenim pod uglom od 90 stepeni. Ruke treba ispružiti prema gore. Nagnite leđa unazad tako da je torzo pod uglom od 45 stepeni. Trup rotirajte ulevo i udesno, omogućavajući rukama da se spuste prema podu. (Pročitaj: Isprobajte kružni trening Dženifer Lopez (video))

Komentari (0)

Loading