Ako vam fali motivacija, ona će vas pokrenuti: Uradite trening sa poznatim fitness trenerom (video)

14/05/2020 in Shape&Health
Ako vam fali motivacija, ona će vas pokrenuti: Uradite trening sa poznatim fitness trenerom (video)

Lepota i Zdravlje

Kira Stouks je fitness trener, sportistkinja, umetnik, plesačica, koja radi kako sa "običnim smrtnicima" tako i sa velikim zvezdama. Kira je više od 20 godina u fitnes industriji, a prepoznatljiva je po nezaustavljivoj energiji i stilu treniranja koji je osvojio klijente, ali i velike sportske brendove sa kojima sarađuje. (Pročitaj: Kako vas vežbanje čini srećnijim – Isprobajte ovaj zanimljiv trening od 10 minuta)

Kira, sertifikovani i nagrađivani trener, spremila je trening za sve one koji žele da vežbaju sa njom, ali i one kojima fali motivacije da počnu da treniraju.

Trening sa poznatim fitness trenerom

U videu koji ćete pogledati u nastavku, Kira nam predstavlja trening visokog inteziteta. (Pročitaj: Da li je sigurno jesti protein u prahu kome je istekao rok trajanja? (video))

Sa njom su ovoga puta trenirale Melisa koja je sa njene leve strane i koja prati njen tempo i Džene koja je trening prilagodila sebi i svima kojima je ovo previše naporno. (Pročitaj: Ove kardio vežba sa vijačom učiniće da se efektno oznojite za samo 20 minuta)

Ono što će vam trebati za ovaj trening sa poznatim fitness trenerom jeste set malih tegića, ali kako i sama Kira kaže, čak i ako radite bez njih, svakako ćete odraditi odličan trening. Međutim, ona posebno savetuje sve one koji se do sada nisu susreli sa treningom visokog inteziteta da ne koriste težine. (Pročitaj: Kako se Demi Mur vratila u formu pre nego što je pozirala naga u šestoj deceniji)

Ako želite da trenirate sa Kirom ili bacite pogled na njen trening na pravom ste mestu.

Pogledajte video ispod:

Komentari (0)

Loading