Savršeni recepti za Keto pileća krilca

06/04/2020 in Shape&Health
Savršeni recepti za Keto pileća krilca

Lepota i Zdravlje

Šta je dozvoljeno u keto ishrani? Pileća krilca – na mnogo načina.

Pileća krilca su inspiracija mnogih blogera o keto ishrani. Pročitajte njihove najukusnije recepte.

Krilca sa sosom od belog luka i parmezana

Ne možete pogrešiti sa belim lukom i parmezanom, pogotovo kada ovaj sos dolazi na piletini. Ovaj recept za preliv koristimo za hrskavu teksturu krilaca sa malim učešćem hidrata, a piletina će pritom biti preukusna.

Medena pileća krilca

Ova slatka i začinjena medena, srirača pileća krilca su recept iz kuvara Dr. Davinah’s Eats,  u kome se koristi keto sirup bez šećera u zamenu za med. Time postižete sladak ukus krilaca i to  bez hidrata.

Hrskava dimljena krilca

Ova neverovatna dimljena krilca su recept iz kuvara Cook Eat Paleo. Recept je samo malo nadograđen. Koristeći električni dimljač možete dobiti ukus dimljene piletine, kao da ste je upravo skinuli iz pušnice, u bilo koje doba godine. Servirajte ova krilca sa svojim omiljenim keto začinom ili ih samo jedite takva kava jesu. I tako su odlična.

Krilca uvijena u slaninu

Piletina i slanina, treba li išta više? Ovaj slani recept iz kuvara How 2 Do Keto , poziva vas da koristite roštilj sos bez šećera i aminos od kokosa (začin sličan soja sosu) kako bi održali nizak nivo hidrata.

Klasična, bafalo pileća krilca

Ako tražite keto verziju tradicionalnih bafalo pilećih krilaca ova iz recepta Yummy Keto Cooking će postići svoje. Zamenite uobičajeno pakovanje za pohovanje začinima i krilca će biti niske hidratacije sa istovetnim ukusom.

Tajlandski "Crveni kari"

Ukoliko želite nešto baš začinjeno, morate probati ova tajlandska krilca u crvenom kariju iz kuvara Dr. Davinah's Eats. Koristeći dozvoljenu keto zamenu za smeđi šećer, postići ćete istu slatkoću i kiselost ukusa i sve to bez upotrebe šećera, piše Health. 

Kako izgledaju pileća krilca po Keto principu pogledajte u videu:

 

Helath

Health

Komentari (0)

Loading