10 beauty minuta sa… Sarom Jo

by | 30 maja, 2017

Večeras Sara Jo promoviše singl i spot “Nemam vremena za to”. Upravo zato je naše prvo beauty pitanje – koliko se dugo šminkaš kad imaš, a koliko kad nemaš vemena?

Drugarice mi se smeju kad kažem “danas nisam imala vremena da se spremim kako volim, našminkala sam se za samo dvadeset minuta”. Kod mene svaki milimetar mora da bude savršen, bez obzira iz kog ugla ga gledate. Ten oduzima najviše vremena, jer – kao što je poznato – on je osnova. Kad je raspored obaveza takav da mi je potrebna malo jača šminka, onda od prvog do završnog poteza prođe i ceo sat.

Foto: Vasso Vujović

Kako si učila da se šminkaš?
U početku sama, uz mamine savete. “Prosvetljenje” sam doživela kad sam na YT pronašla jednu Italijanku, koju bismo mogli smatrati pretečom blogerki. To je bio moj prvi kontakt sa tutorijalom. Kasnije sve zavisi od toga koliko imaš vremena za vežbanje, a treba ti i malo talenta. Ne moraš da uradiš ništa pretenciozno, sa mnogo boja… Nekad su dovoljni dobar ten i maskara, ali je važno da sve deluje uredno. Mnogo puta sam pomenula da je slikarstvo moja neprežaljena ljubav iz detinjstva i tinejdžerskih dana. U jednom trenutku sam je zapostavila, jer sam imala previše hobija. Ta ljubav se preusmerila na šminkanje, jer ono daje mogućnost da se eksperimentiše s bojama, a prisutna je i kreativnost.

Nedavno je u Ameriku otišao tvoj frizer i prijatelj Vlada Simić. Ko sada brine o tvojoj kosi?
To mi je veoma teško palo. Jutros mi je poslao sliku s našeg zajedničkog putovanja, uz koju je napisao “mnogo mi nedostaješ”. Vlada mi fali kako kao prijatelj, tako i kao frizer, jer on svoj posao doživljava kao umetnost. Još uvek mu nisam našla “naslednika”. Dužina kose mi je takva da sama mogu da s njom izađem na kraj, ali kad bude duža – moraću da tražim “novog Vladu”.

Pročitajte i…  Vrhunska elegancija u par poteza… Našminkaj se kao Biljana Tipsarević

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.