Crveni frenč manikir: Neka vaši nokti privuku pažnju!

by | 20 januara, 2023
Crveni frenč manikir

Crveni frenč manikir postao je izuzetno popularna opcija u svetu nail arta, a kako sve možete postići ovaj look, saznajte u nastavku.

Kada je reč o klasičnim bojama noktiju, možda prva koja nam svima pada na pamet – pored neutralnih i prigušenih ružičastih – jeste crvena. Ipak, uprkos činjenici da je bila popularna decenijama, dobra nijansa trešnje ili rubina nikada ne prestaje da bude u modi. U stvari, neki od najupečatljivijih trenutaka na crvenom tepihu 2022. (Florence Pugh na Britanskim modnim nagradama, Lizzo na dodeli Emi nagrada i Aubrey Plaza na premijeri The Vhite Lotus ) naterali su nas da istražimo manikir opcije upravo u crvenim bojama. Ali ponekad, svi imamo potrebu da ga suptilno promenimo, a tu dolazi u obzir mešanje crvenog laka sa još jednim stalnim elementom – francuskim manikirom.

Nudeći novi pogled na oba elementa, crveni francuski manikir je u trendu baš na vreme ali je dovoljno svestran da bude vrhunski izbor kad god vam zatreba povećanje samopouzdanja. U zavisnosti od nijanse i dizajna koji odaberete, može se osećati svečano, sofisticirano, pomalo seksi ili praktično. Bilo kakvo raspoloženje koje želite da prenesete, ovaj manikir je tu da vam u tome i pomogne. U potpunosti očekujemo da će se zadržati u svetu  manikira jer ljubitelji frenč manikira nastavljaju da prihvataju kreativne obrte dugogodišnjih klasika.

Zaintrigirani ste idejom, ali niste sigurni šta tačno želite da tražite u salonu ili da pokušate kod kuće? U nastavku vam otrkivamo neke od naših omiljenih crvenih francuskih manikira savršenih za zabave, izlaske i dalje.

Crveni frenč manikir

Abstraktno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)


Ako osećate apstraktniji manikir, možete koristiti crveni francuski vrh kao tačku ravnoteže. Sviđa nam se način na koji ovaj dizajn ima različite uglove u istoj nijansi trešnje.

Uglađeno ljubavlju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)

Bez obzira da li tražite savršene nokte za Dan zaljubljenih ili se jednostavno osećate toplo i nejasno, oblik srca je jedan od najlakših načina da promenite klasični crveni francuski manikir. U stvari, dizajn je dovoljno jednostavan da uradite sami, uz pomoć četkice.

Mala sirena

Za novi pogled na estetiku sirene, uparite francuske vrhove crvene poput Arieline kose sa sitnim perlama u osnovi, plus nokte sa akcentima koji integrišu razne priveske od zlatne školjke.

Klasičan crveni frenč manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)


Ponekad je najbolji način da pokažete smelu nijansu crvenog laka tako što ćete se držati klasike. Završeni sa sjajnim gornjim premazom, ovi francuski vrhovi u obliku polumeseca izgledaju apsolutno zapanjujuće.

Sa detaljima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)

Dopunite svoj crveni francuski manikir sa nekim detaljnim plavim akcentnim cvećem za zadivljujući rezultat koji će sigurno izazvati radost svaki put kada ga pogledate.

Neobični obrt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imarni (@imarninails)


Ukoliko vam francuski manikir deluje monotono, razigrajte se malo s crvenim nijansama.

Tamnocrvena sa detaljima

Duboka nijansa bordo boje izgleda luksuzno i beskrajno primamljivo. Dodajte zlatnu liniju po sredini nokta da biste dodali twist ovom looku.

Neobičan crveni frenč manikir

Ukoliko ne volite klasiku, izaberite ovakav izgled noktiju. Tankom četkicom uokvirite nokat i premažite bazom. Neupadljivo, a veoma sofisticirano!

Polufrenč manikir

Još jedna opcija za one koji ne vole klasični francuski manikir. Takođe, ovaj izgled je veoma jednostavno postići.

 

Lepota i zdravljeBerezandr/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; marigo20/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; DevMarya/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; 


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.