Digitalna lavanda nokti: Novi hit manikir trend koji ćete obožavati!

by | 24 aprila, 2023
digitalna lavanda nokti

Digitalna lavanda nokti su najnoviji hit manikir trend koji od neutralne nijanse pravi živahne nokte. 

Želeli bismo da se zahvalimo glazirana krofna noktima (a potom i Hailey Bieber) za sve što su uradili za svet lepote. Zašto? Zato što su nas u suštini uveli u eru u kojoj je svetlucanje (još jednom) zavladalo. Na kraju krajeva, još u ranim 2000-im, da bi nešto bilo fantastično, faktor „mraz“ je morao biti visok.

Digitalna lavanda nokti

Ova pomama nam je čak dala novu “neutralnu”, stvarajući opciju za one kojima je neutralni manikir pomalo dosadan. Žao nam je, znamo da postoje obožavaoci ovog manikira, ali neki od nas žude za nečim malo lepšim!

Pa, kad smo već kod sjajnog, “glazirano” se pretvara u “galaktično” sa najnovijom nijansom noktiju koja je zahvatila digitalni svet. Ironično, čak je inspirisano digitalnom estetikom iz prošlosti. Evo svega što treba da znate o noktima “digitalne lavande”…

Šta su nokti “digitalne lavande”?

Dakle, o čemu je tajna ovog magičnog manikira? Digitalna lavanda nokti pokazuju nebeski holografski izgled koji dodaje dubinu (preko dodatnog svetlucanja) i dozu boje koja nije hrom (naime bledoljubičasta) celog priči glazirane krofne.

Pomislite na telefone na preklop boje lavande, kompjuterske igrice i Game Boy ranih 2000-ih. Sedefasti jorgovan lak vraća izgled onih starih školskih naprava koje su postale ikoničke. Izgled digitalne lavande je nekako nostalgičan i istovremeno izgleda futuristički.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bri💋❤💄 (@bvddiebri)

Digitalna lavanda nokti- kako postići ovaj look?

Uvek je najbolja opcija da svojoj manikirki pokažete šta želite, ali evo opšte suštine. Zatražite ledeni lak nijanse lavande sa dodirom svetlucanja iznutra, da biste zatim bili prekriveni istom hromiranom prašinom koju je imala Hailey Bieber, samo u sanjivoj ljubičastoj nijansi.

@theclearcut Come with me to get a digital lavender manicure! 💅🏼 #theclearcut #digitallavender #glazeddonutnails #chromenails #haileybiebernails #springnails #engagementring ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Želite da radite neku „uradi sam“ magiju „digitalne lavande“? Jednostavno kupite biserni bledoljubičasti lak! Što se tiče broja slojeva, dva do tri će obično dati dobru količinu boje lavande i galaktičkog sjaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Nail Box (@thenailboxrd)

 

Lepota i zdravljeDariia Chernenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images