Kako pravilno naneti ruž za usne?

by | 5 oktobra, 2015

Ruž za usne nikada nemojte nanositi u žurbi, posebno ako nanosite nijansu koja znatno odstupa od prirodne boje vaših usana.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Ako iko zna kako savršeno da nanese ruž za usne, onda je to Pet Mekgrat, često prozivana kao najuticajnija make-up umetnica na svetu. Kreativna savetnica Dolce & Gabbana Make Up tima podelila je svoje savete.

1. Moja preporuka je nanošenje tankog sloja tečnog pudera na usne pre nanošenja ruža, kako biste stvorili glatku bazu za ruž. Zahvaljujući savršenoj podlozi, vaše usne će izgledati ujednačeno i besprekorno.

2. Ruž za usne nikada nemojte nanositi u žurbi, posebno ako nanosite nijansu koja znatno odstupa od prirodne boje vaših usana, poput crvene, narandžaste ili ljubičaste.

3. Želite li da osigurate da vam ruž što duže traje, kada ga prvi put nanesete, lagano maramicom potapšajte usne kako bi se upio višak ruža, a zatim nanesite još jedan sloj. Tako izgrađujete pigment i činite ruž super dugotrajnim.

4. Kada nanosite ruž, usredsredite se na postizanje precizne linije. Ruž nanosite od središnjeg luka usana prema krajevima, prateći prirodnu liniju usana.

Uradi sama: Matiraj sjajni ruž

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.