Nokti jesen 2022: Predstavljamo 15 najpopularnijih slika noktiju!

Najlepši nokti slike

by | 8 oktobra, 2022
najlepsi nokti slike jesen 2022

Trendovi noktiju za jesen su toliko raznoliki, da verujemo da će se svako pronaći. Evo i naših top predloga!

Ako ste nešto poput nas, onda verovatno razmišljate o predstojećim promenama garderobe: čizme, jakne, udobni džemperi i slično. Ali šta je sa vašim noktima? Iako smo svi za manikir kakav god želite, kad god želite, ne može se poreći da su neke boje pogodnije za jesen od drugih (a neki dizajnovi su pravovremeniji).

Razmislite: izgorela narandžasta, hladne plave nijanse, karirani, apstraktni otisci, geometrijski oblici i blokovi raspoloženih boja. Dakle, ako želite da svojim noktima pružite istu ljubav kao i ostatku svoje tranzicione rutine, nastavite da skrolujete da biste otkrili 15 jesenjih dizajna noktiju koje vredi isprobati. Od bisernih akcenta i cvetnih detalja do jednostavnih poteza boja i prelepih svetlucavih saveta, imamo za svakoga ponešto!

Manikir trendovi za jesen

Jesenje cveće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paragon Beauty LLC (@paragonnails)


Naravno, cvetovi bi mogli biti sinonim za proleće, ali ako se odlučite za spaljene narandže i prašnjavo zlato, oni mogu dobro da funkcionišu i za jesen.

Biserno


Ako želite da odvojite jednobojnu boju noktiju u korist elaborirane umetnosti noktiju ove jeseni, razmislite o kopiranju ovog luksuznog izgleda od poznate manikerke Betine Goldstein. Da biste ga napravili, biće vam potrebni biseri sa ravnim ivicama različitih veličina, mali komadilančića, osnovni premaz i strpljenje da sve to oživite.

Manikir trendovi za jesen- eksplozija boja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paragon Beauty LLC (@paragonnails)


Za upečatljive nokte slobodnom rukom prenesite sliku nijansama koje su pogodne za jesen kao što su narandžasta, crna i krem.

Art deco

Želite da vaša umetnost noktiju izgleda malo složenije? Ovaj geometrijski dizajn sadrži kraljevske nijanse za jesenju ideju nail art-a za koju biste možda želeli da zatražite pomoć profesionalca.

Nepodudaranje

Zašto birati jednu boju kada možete da koristite nekoliko? Da biste kreirali ovaj izgled, uzmite pet različitih nijansi laka – od kremaste do zelene – i iskombinujte ih.

Plavi nokti za jesen – apstraktno plavo i zeleno

Ovaj izgled noktiju predstavlja zabavan osvrt na apstraktni trend noktiju. Plave vijugave linije i zeleni potezi na svakom noktu daju veliku izjavu.

Pink nokti – negative space

Topao i blistav, ćilibar simbolizuje energiju, a ovaj manikir tera nas da ustanemo i pijuckamo kafu sa cimetom ceo dan.

Crveni nokti

Ovaj manikir može biti jednostavan, ali je daleko od dosadnog. Negativan prostor u kombinaciji sa crvenom bojom je izvan svakog očekivanja.

Plavi detalji na noktima

Ako je minimalni manikir vaš izbor, ovaj look savršeno odgovara. Održavajte stvari jednostavnim tako što ćete oslikavati na čistoj podlozi i naglasiti vrhove tankom svetloplavom linijom.

Karirani nokti

Ovaj manikir nas podseća na esencijalnu klasičnu jesenju garderobu – crveno-crni flanel. Ovde, manikirka koristi crvenu gel boju kao osnovu i naglašava je crnim da bi se naglasio karirani efekat.

Manikir trendovi za jesen – zemljani tonovi

Pozdravite najhladniji manikir zemljanih tonova koji ćete ikada videti. Ovde je uključena zelena, smeđa i nude nijansa. Svaki nokat je drugačiji, što ovaj izgled čini ekstra uzbudljivim.

Višebojna geometrijska štampa na noktima

Od prelepih boja do jedinstvenih geometrijskih šara, ovaj manikir ima sve.

Ombre nokti

Nikada ne možete pogrešiti sa ombreom. I apsolutno volimo ombre boje lešnika i nude boje. Neutralne nijanse savršeno će se upariti sa bilo kojom odećom u vašoj garderobi ove jeseni.

Pleteno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bana (@banicured_)


Ovaj tkana nail art nas podseća na naš omiljeni pleteni džemper. Manikirka Bana sa sedištem u Los Anđelesu koristila je roze i bordo nijanse da stvori utkani efekat svakog nokta.

Narandžasti nokti, i beli nokti

Koristšećenjm negativnog prostora, zajedno sa narandžastim akcentima, ovi nokti su tako intrigantni za gledanje.

Vanvremenski manikir: 5 dizajna noktiju koji nikada neće izaći iz mode!

Lepota i zdravljeBogdan Kovenkin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; marigo20/iStock/Getty Images Plus via Getty Images;

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.