Baršunasti nokti su praznična verzija glaziranih noktića – ne propustite ovaj manikir trend!

by | 3 decembra, 2022
baršunasti nokti

Boje, sjaj, tekstura… sve to su baršunasti nokti! Većina poteza koje ćete videti u trendu baršunastih noktiju su iluzija stvorena svetlucavim lakom za nokte i magnetima (da, zaista). A efekat: efekat je zaista magičan!

Visok sjaj na noktima u trendu je od onoga trenutka kada je manirka Hailey Bieber rešila da stvori sada već nezamenjive glazirane nokte.  Sedefasti manikir je vrhunac dosegao prošlog leta; a sada, tvrde nail eksperti, baršunasti nokti stižu kao trend praznične sezone.

Ovaj manikir stvara pravi utisak baršuna: materijala pune teksture, koji sadrži blagi sjaj i čija se boja preliva na svetlosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aggie K-a (@agnes.k_a)

 

Baršunasti nokti: Vodič korak po korak

Zanima vas kako da uradite baršunaste nokte? Umetnica Zola Ganzorigt, koja radi sa zvezdama poput Hailey Bieber i Sydney Sweeney, nedavno je na svom Instagramu podelila kako se postiže ovaj magični izgled. Ona nanosi željenu boju na crnu bazu laka, a zatim aktivira lak pomoću magneta koji stvara iluziju teksture baršuna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

 

Baršunasti nokti: Uradi sam(A)

Ovaj efekat  možete postići i same, ali samo ako imate pravi alat. Neophodan vam je samo – magnetni lak za nokte.

Šta je magnetni lak za nokte? To je blistava formula koja uključuje metalne čestice i koja se može „aktivirati“ magnetom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lydia Bufton (@_buffandbeauty)

Nanesete bazu laka, osnovni premaz, a kada se on osuši, premažete nokte prvim slojem magnetnog laka. Nakon toga ga „aktivirate“ magnetnim štapićem. U suštini, sve što treba da uradite jeste da ovaj magnet lagano prevučete preko nokta dok je lak još mokar.

Ostavite da se lak osuši, a zatim ponovite korake sa još jednim slojem magnetnog laka. Obično će dva do tri sloja biti sve što vam treba. Baršunaste nokte finalizirate završnim zaštitnim premazom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beauty Tech Gal (@beautytechgal)

 

 

IG @sangungnails

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.