Manikir mlečne borovnice: Trend koji sve osvaja

by | 2 septembra, 2023
Manikir mlečne borovnice

Manikir mlečne borovnice je u nežnoj i sofisticiranoj nijansi koja je savvršena za prelaz leta u jesen. Ove ideje će vas oduševiti.

Manikir mlečne borovnice: Morate ga isprobati

Barbie pink manikir zamenjen je sofisticiranom nijansom plave koja podseća na milkshake od borovnice. Ovakav manikir su nosile mnoge popularne zvezde poput Sabrine Karpenter, Dua Lipe i Zendaje. Ova nijansa ne bi trebalo da prelazi u bele tonove, plavi podton mora prevladati. Evo i zašto je i ovaj dizajn noktiju ovoliko popularan.

Manikir za jesen 2023: Pripremite se na vreme

Apstraktne šare

Manikir mlečne borovnice sa može kombinovati sa apstraktnim šarama u kojima je ova nijansa glavna boja. Beli i plavi lak se lepo kombinuju zajedno i bićete prezadovoljni ovakvim manikirom.

Francuski manikir mlečne borovnice

Ovaj tip noktiju deluje veoma nežno i neobično. Dizajn možete dopuniti malim linijama koji će ih učiniti jedinstvenim. Možete napraviti i asimetričnu verziju francuskog manikira ili kombinovanu verziju sa monohromatskim i francuskim noktima.

Monohromatski manikir

Ova nijansa izgleda savršeno čak i ako je sama bez dodatnih ukrasa. Međutim, ako ipak želite da mu dodate zanimljiv ton, pokušajte sa plavom nijansom bisernog praha ili šljokica.

3D manikir mlečne borovnice

Ljubitelji neobičnih noktiju u zanimljivog dizajna će voleti nokte sa 3d  oblicima. Naravno, ovi oblici ne moraju biti veliki i da vam smetaju za oblačenje i za razne druge aktivnosti. Oni su mali, ali primetni i interesantni.

Cvetni dizajn

Cvetni dezeni su pravi trend ove godine. Napravite obrise cveća ili se odlučite za neki primetniji dizajn. Takav manikir neće biti previše svetao i uklopiće se u skoro sve. Osim toga, postoji veliki broj cvetnih ilustracija koje možete da napravite.

Dakle, ako ste ljubitelji manikira ovo je trend koji sigurno ne smete da propustite. Zbog nežne pastelne boje, lako ćete ih uklopiti uz skoro sve. Srećom, postoje razne vrste dizajna u ovoj boji, stoga nemojte štedeti na kreativnosti.