Manikiri za kratke nokte koji najavljuju proleće

Manikiri za kratke nokte mogu izgledati mnogo prefinjenije i urednije od dugih noktiju. Sjaj i jednostavnost doprinose eleganciji.

by | 1 marta, 2023
manikir za kratke nokte

Najverovatnije je da bi svaka žena volela da ima duge elegantne nokte, međutim, oni i nisu baš tako praktični. Nisu pogodni za nanošenje kreme, za šminkanje, kucanje po tastaturi ali i za svakodnevne kućne poslove. Da li zbog ovih problema sa dugim noktima ili zbog modnih promena kratki nokti postaju sve popularniji. Osim što izgledaju uredno i osim pto su praktični, kratki nokti svojom jednostavnošću mogu doprineti da izgledate prefinjeno i elegantno. Pogledajte kakvi manikiri za kratke nokte su trenutno najpopularnije.

Manikiri za kratke nokte koji najavljuju proleće

3D dizajn

Možda vam deluje da je ovakav trend namenjen samo za modne piste i reklame modnih kuća, ali nemojte biti bojažljivi. Ovakav trend se sve više uvlači u naša srca. Budite hrabri i neka vaši nokti predvode svetske trendove.

Budite duhoviti

Nejasne konture i pruge, rukom pisan tekst i haotični potezi, ali i različite boje noktiju je zapravo veliki trend kada je u pitanju ova vrsta umetnosti. Pustite buntovnika iz sebe neka govori umesto vas i izabere upravo jedan ovakav manikir za kratke nokte. Zapamtite samo da je nemarnost odličan izbor kada je u pitanju dizajn, ali nikako kada je u pitanju nega noktiju.

Manikiri za kratke: Eksperimentišite i rizikujte!

Jedan od načina da eksperimentišete sa svojim kratkim noktima jeste da se odlučite za mat nokte i dodate im 3D elemente. Ovo može biti jedan veoma moderan manikir.

Ukopite manikir sa nakitom!

Kako bi vaš celokupan izgled odisao harmonijom, potrudite se da svoj manikir uskladite sa nakitom koji najčešće nosite. Kapi i mrlje na noktima u boji metala mogu vam pomoći da u tome uspete, a ukoliko ne volite da eksperimentišete, stikeri za nokte mogu biti od velike pomoći.

Manikiri za kratke nokte: Vratite se klasici

Sa popularnim trendovima uvek je u paraleli nešto što se zove klasika. Kada želite da se odmorite od fantazija na temu noktiju, zaobiđite trendove i vratite se starom dobrom francuskom manikiru koji je savršen izbor i na kratkim noktima. Ukoliko želite da ipak klasiku začinite nečim, birajte ili drugu boju ili dodajte francuskom detalju neki zanimljiv detalj!

Uokvireni nokti

Sve popularniji uokvireni nokti dolaze u mnogim bojama i sa mnoštvom šara. Pustite mašti na volju i osmislite svoj manikir za kratke nokte!

Izrazite svoju ličnost!

Samoizražavanje je iz godine u godinu sve bitnije u modi. Na ovaj način pokazaćete sveti da ne zavisite od modnih trendova. Izaberite boje i oblike koji vam se sviđaju i ne ustručavajte se da pokažete celom svetu šta mislite i kako se osećate.

Ono što manikir za kratke nokte čini posebnim i lepim je u tome što je svaka boja i dizajn pogodan, a nokti izgledaju jedinstveno, sa ukusom i uredno.

 

Jovana Jevtićmarigo20/GettyImagesPlus/ TanyaLovus/GettyImagesPlus/ Oleksandr Smirnovs/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.