Mat nokti sa šljokicama: Trend koji je zaludeo devojke širom sveta

Mat nokti sa šljokicama ili svetlucavi mat nokti pravo su osveženje u trendovima za nokte jer donose upravo ono što je danas najpoželjnije: efekat iznenađenja.

by | 7 marta, 2023
Mat nokti sa šljokicama

Kao i u svakoj drugoj sferi mode i lepote, TikTok je doneo nove trendove i u svetu umetnosti na noktima. Razni saveti za šminkamnje, nanošenje preparata, načina na koji neki deo svoje rutine izvodimo – sve se može pronaći na ovoj društvenoj mreži. Najnoviji trend su mat nokti sa šljokicama.

Mat nokti sa šljokicama ili svetlucavi mat nokti pravo su osveženje u trendovima za nokte jer donose upravo ono što je danas najpoželjnije: efekat iznenađenja. Za obične mat nokte podrazumeva se da nemaju sjaj i da su prilično suptilni. Sa druge strane, baš taj sjaj na mat noktima doprinosi ovom neočekivanom i neobičnom efektu.

Mat nokti sa šljokicama

Crni nokti i šljokice

Ukoliko želite da izgledate fenomenalno i da privučete pažnju svojim elegantnim modernim noktima – crni mat nokti će vaš celokupni izgled učiniti nesvakidašnjim. Ovaj neobičan manikir zaista je fantastičan, zar ne? Deluje da ga nije teško sprovesti u delo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chaun Legend (@chaunlegend)

Roze mat nokti sa šljokicama

Ukoliko volite razigrane nokte sa raznim stikerima, kamenčićima ili šljokicama, odlučite se za suptilnu roze boju koju ćete kasnije ukrasiti detaljima koje volite. Ovako se susreću suptilnost i razigranost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLAMOUR BEAUTY (@glamour_beauty1)

Zvezdice na mat noktima

Šljokice nisu jedini način da naši nokti budu svetlucavi, zvezdice mogu biti mali slatki elegantni detalji koji sijaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@natalieholtnailartist)

Mat podloga i šljokičasta šara

U pitanju je odličan način da vaši nokti budu u trendu a koji ne zahteva duge nokte. Šljokičasta šara može biti konkretnog ili apstraktnog oblika, to neće poremetiti lep izgled noktiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cassandre Marie (@cassmariebeauty)

 Animal print na noktima

Animal print na noktima uvek može začiniti vaše nokte. Da li bilo koja druga šara na noktima govori o samopouzdanju kao animal print?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R A (@soymarapatricia)

Nadamo se da vam se dopadaju mat nokti sa šljokicama koje smo pripremili za vas. Budite kreativni i spojite nespojivo za savršen stil.

Jovana Jevtić marigo20/ Getty IMages Plus / marigo20/Getty IMages Plus / marigo20/Getty IMages Plus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.