Tubing maskara je novi trend za neverovatnu dužinu trepavica

by | 25 marta, 2023
tubing maskara

Bez obzira da li imate kratke trepavice bez volumena ili retke trepavice, tubing maskara ima formulaciju zbog koje će vas rezultat oduševiti.

Po nanošenju se uopšte ne razlikuje od obične maskare ali za razliku od nje, ima neverovatne prednosti i ne oštećuje trepavice. Često je upoređuju sa efektom ekstenzije trepavica jer ih produžava bez stavaranja grudvica.

Sa nestrpljenjem vam predstavljamo sve benefite tubing maskare.

Tubing maskara je novi trend za neverovatnu dužinu trepavica

Šta je tubing maskara maskara?

Tubing maskara sadrže polimere koji se omotavaju oko pojedinačne trepavice, za razliku od klasičnih formula koje izvlače svaku trepavicu. Zahvaljujući tome, pružaju dodatan efekat dugih trepavica jer ih produžuju.

Zašto je tubing maskara bolja od klasične maskare?

Manje se razmazuje i „kurni“: Klasična maskare sadrže ulja i vosak koji opterećuju vaše trepavice i lako se razmazuju, stvaraju se grudvice i ljušti se.

Efekat dužih trepavica: Umesto da stavljate veštačke trepavice ili radite nadogradnju, tubing maskara daje vrlo sličan efekat jer „produžava“ vaše trepavice vlaknima.

Lakše se skida: Bez obzira na to što je dugotrajna, vrlo lako se uklanja sa malo tople vode, bez kidanja vaših prirodnih trepavica.

Po čemu se razlikuje od obične maskare?

Glavna razlika između tubing maskare i obične maskare su formule i proces uklanjanja. Ako želite da dobijete na dužini vaših trepavica, bolji izbor je tubing maskara. Takođe, odgovaraće vam ako imate osetljive oči jer se lakše skida u odnosu na klasičnu maskaru.

Kada je u pitanju dugotrajnost, tubing maskare vode glavu reč jer je formula sa polimerima stabilnija, za razliku od obične maskare koje su na bazi voska.

Kako se nanosi tubing maskara?

Proces nanošenja je identičan kao i kod bilo koje druge maskare. Počnite od korena trepavica i nežno pređite preko svake trepavice. Još jedna velika prednost tub maskare je da retko stvara grudvice, tako da je nanošenje drugog sloja vrlo lako.

Kako se uklanja?

U samo nekoliko sekundi možete ukloniti tubing maskaru uz pomoć mlake vode. Dobra strana je što ne zahtevaju nikakav skidač šminke ili micelarnu vodu. Ne razumazuju se i ne ostavljaju tzv. „panda oči“ tokom skidanja.

Natopite pamučni tufer toplom vodom, nežno ga pritisnite uz trepavice i držite 30ak sekundi. Zatim blagim pokretima obrišite maskaru sa trepavica.

I za kraj, da li su tubing maskare dobar izbor?

Ako tražite maskaru koja je dugotrajna, otporna na razmazivanje, laka za nanošenje i pruža neverovatnu dužinu, onda su tubing maskare dobar izbor za vas. One pružaju efekat nalik ekstenziji tepavica, a vrlo lako se nanose. Od nas imate zeleno svetlo!

 

Miljana MomirovićRidofranz/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.