Pop art nokti: Novi manikir trend koji osvaja svet!

by | 19 novembra, 2022
pop art nokti

Pop art nokti polako ali sigurno zauzimaju prvo mesto u svetu umetnosti ukrašavanja noktiju. A o čemu se zapravo radi, do detalja, otkrivamo u nastavku.

Probudite se, jer stigao je novi trend noktiju ! OK, ovo možda ne izgleda tako uzbudljivo jer svakih nekoliko nedelja postoji novi glavni trend noktiju (hvala, TikTok ), ali ovaj je zapravo izašao iz kutije… pa, tehnički, iz knjige. Pop art nokti inspirisani stripovima su najnoviji trend noktiju koji se pojavljuje na Internetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Capital Hair Nottingham (@capitalhairnottingham)

Pop art nokti

Takođe poznat i pod nazivom „crtani nokti“, ovaj stil manikira karakteriše 3D efekat koji pružaju naslikane linije oko perimetara nokta, koje stvaraju dimenziju koja imitira animirane crteže stripa, otuda i ime.

Sa pop art noktima, možete biti jednostavni i minimalni ili smeli koliko želite; stil dizajna čini manikir privlačnim, na koji god način da se odlučite. „abavno je videti sve varijacije ovog trenda od svetlih i šarenih do prazničnih i prazničnih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MetDaan Nails (@metdaan.nails)

Popularnost ovog stila pripisuje se njegovoj svestranosti i tome koliko se razlikuje od drugih trenutnih trendova noktiju kao što su hromirani i ombre francuski nokti.A ovaj trend je svestran ne samo sa bojama, već i sa oblicima noktiju koji se koriste –  od „kovčega“ preko  badema do stileto noktiju. Ovaj trend takođe omogućava umetnicima da pokažu svoju ličnu estetiku tako što će je dodati sopstvenim obrtom. Na kraju krajeva, umetnici su ti koji postavljaju ove trendove.

Ako razmišljate da pop art nokti budu vaš sledeći manikir stil, vredi pokazati svojoj manikirki nekoliko slika kako biste preneli svoju tačnu viziju. Ako želite da sami kreirate izgled, evo i kako to možete postići.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OBaby Nails LLC (@obabynailz)

DIY tehnike

Koristite mešavinu boja i neutralnih tonova. Nakon nanošenja osnovnog premaza, naslikajte sam dva sloja, a svaki učvrstite bazom.

Nakon tog početnog koraka, ocrtajte nokat. Tanka četkica čini crtanje detaljne umetnosti lakim.

Možete da dodate crtice, uzvičnike i zareze na drugim mestima da biste mu dali veću dimenziju. Ovaj detalj čini umetničko delo pop. Nakon nanošenja umetničkog gela u obe nijanse, dodajte završni premaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle „Gigi“ (@naildbyrios)

Ključ za pop art nokte je osigurati da tamniji deo izgleda kao senka. Bele linije imitiraju sjaj koji ćete videti kada držite nokte na svetlosti. Krajnji cilj je da nokat izgleda kao da nije stvaran. A kada se uradi kako treba, pop art nokti definitivno izgledaju nadrealno.

Lepota i zdravljekatrin_nails.izh via Instagram; metdaan.nails via Instagram;

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.