Šminka ispod dioptrijskih naočara: Ovaj sjajan TikTok trik je s razlogom postao viralan!

by | 12 jula, 2022
Šminka ispod dioptrijskih naočara

Šminka ispod dioptrijskih naočara mora biti upečatljiva, kako bi se zaista videla. A to zna svako ko nosi naočare. Jedna TikTokerka osmislila je sjajan mejkap trik koji vam može pomoći.

Otkako je počela pandemija koronavirusa, oči su, što se mejkapa tiče, postale fokus. A, iako danas ne nosimo maske, i dalje nam je najvažnije kako ćemo našminkati naše oči. Pored toga što njih svakako prvo primetimo na licu, mejkap očiju nam dozvoljava da otkrijemo svoju kreativnost i ličnost. Ali to je ipak malo teže postići ukoliko nosimo naočare za vid.

Šminka ispod dioptrijskih naočara

Na našu sreću, TikTokerka Christiana Ajai osmislila je sjajan način šminkanja koji se fokusira na oblik samih naočara. A njena neobična ideja je za manje od mesec dana postala viralna. Evo o čemu se zapravo radi.

Christiana je u videu priznala da je težila ka tome da mejkap pristaje njenom obliku naočara i da same naočare mogu biti sjajan asesoar a ne teret, kako je pre mislila.

Iako voli neobične oblike i upečatljiv dizajn i boje, za njen mejkap trik najbolje je nositi čiste i neupadljive ramove.

Ova TikTokerka pre nanošenja senki, belom olovkom iscrta oko očiju oblik svojih naočara. Zatim nanosi svetliji puder, pa uz pomoć četkica stvara mejkap look oko tok oblika. Na kraju ivice mejkap looka uokviruje puderom, jer na taj način još više privlači pažnju na sam mejkap očiju. Kako to čini, pogledajte u videu u nastavku.

@percievemepls this is possibly my favourite one #fyp #makeuptutorial #glassesmakeup #glassesproblems #eyeshadowlook #percievemepls ♬ original sound – allxmllr

lepotaizdravlje.rskobrin_photo/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.