Trendovi lepote 2023: 3D nokti, clean girl estetika i drugi trendovi koji ove godine odlaze u penziju!

by | 3 februara, 2023
trendovi lepote 2023.

Ovo su trendovi lepote 2023. koji, iako nekome možda omiljeni, odlaze u zaborav (makar na neko vreme). 

Nova godina je možda tek počela, ali već vidimo da pregršt viralnih trendova. Do sada, 2023. je postavljena da bude godina sindroma srećne devojke, turneje „Eras“ (i mnogih drugih ikoničkih trenutaka lepote Tejlor Svift ) i oproštaj sa nekim od „najprokletijih“ trendova lepote 2022.

Od oživljavanja lepote Y2K do trenda ciklične kože, glaziranih noktiju i kože, prošla godina se svakako i te kako fokusirala na lepotu. Ali među njima je bilo nekoliko ludačkih ideja koje zaista nikada nisu smele da ugledjau svetlost dana. Ali zahvaljujući najviše Tiktoku, ovi trendovi su postali viralni i preuzeli su naše društvene mreže.

U nastavku vam otkrivamo najprecenjenije trendove lepote 2022. koji ove godine treba da se povuku, prema rečima urednica sa sajta beatycrew.com.au. RIP (ili ne?).

Trendovi lepote 2023

3D nokti

Iako su 3D nokti zabavni i zaista nude fantstične dizajnove, ovaj manikir jednostavno nije praktičan.


Razumemo uticaj, ali bi bilo bolje da prihvatimo 3D optičku iluziju koju nudi trend crtanog manikira nego da se bavimo stvarnim predmetima zalepljenim za naše nokte.

Trendovi lepote 2023- Estetika Hailey Bieber je prošlost

Ona jeste prelepa, ali, da budemo iskreni, ne radi ništa revolucionarno. Izgledajući kao hešteg čista devojka estetski, glazirana koža sa brauni glaziranim usnama mora na kraju da izgubi svoju svrhu.

Plus, sumnjamo da bismo marili za njene moralno sumnjive kombinacije usana da je samo malo manje privlačna (prilična privilegija u svom najboljem izdanju). Pitanje: koliko puta možete prepakovati trendove lepote crnih i smeđih žena pre nego što se to nazove konačno prihvatanje? Očigledno, granica ne postoji.

Prekomerno prikrivanje akni i bubuljica

„Posle borbe sa hormonalnim aknama u poslednjih nekoliko godina, gledala sam svaki vodič  o tome kako prikriti bubuljice.


Čak je i šminkerka Kylie Jenner, Ariel, otišla uživo na TikTok i rekla nešto u stilu ‘Radije bih da ljudi primete nekoliko fleka na mom licu nego debeli korektor’ i odmah sam spustila puder i korektor“, rekla je Rubi Cotton sa sajta BeautyCrew.

Trendovi lepote 2023. koji odlaze u zaborav- Izbeljene obrve

Prošla godina nam je ponudila mnogo toga kada je estetika obrva u pitanju: od skinny obrva 90-ih do kulte umetnosti iscrtavanja Doje Cat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)


Osim činjenice da su vaše obrve toliko važne kada je u pitanju izražavanje emocija na licu, izbeljene obrve zahtevaju prilično mnogo održavanja. I, kao i sve što uključuje izbeljivač, uvek postoji šansa da ćete slučajno potpuno spaliti dlake.

 

Lepota i zdravljemarigo20/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Kevin Winter / Staff/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Roman Choknadiy/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.