Trik za iscrtavanje mačjeg oka koji smo naučili na TikToku

by | 12 oktobra, 2022
Trik za iscrtavanje mačjeg oka

Ovaj trik za iscrtavanje mačjeg oka je, iskreno, jedna od najboljih stvari koju smo videli na TikToku u poslednje vreme!

Kada smo videli ovaj video na TikToku, priznajemo, bili smo malo skeptični. Ali smo pomislili da nemamo šta da izgubimo. I na kraju, rezultat je perfektan, a toliko jednostavan da se čudimo kako se toga nismo setile mnogo ranije! Evo o čemu se radi.

Trik za iscrtavanje mačjeg oka

Uz pomoć TikTokerke Tie Shea, saznali smo da nam u šminkanju očiju i te kako od koristi može biti uvijač za trepavice. Ali ne za prvobitnu namenu. Ovaj trik olakšava postizanje mačjeg oka bez potrebe za brisanjem ili usavršavanjem oblika ajlajnera.

Pošto je alatka za uvijanje trepavica bukvalno vaš šablon, ovaj alat je odličan vodič za one koji imaju teškoća da postave ajlajner ili senku za oči na tačno mesto. To je takođe siguran metod za one koji nemaju najstabilnije ruke i moraju da zadrže dah kada crtaju mačje oko. Od pomoći je da postavite tačku iza vaše spoljne trepavice, što je kraj mačjeg „repa“. Ovo treba da podigne oblik oka i, što je najvažnije, da se proširi i izduži.

Ali u slučaju ovog trika, uvijač za trepavice je zamena za te dodatne korake.

Kako postići ovaj look?

Na kapak nanesite neutralnu senku, a zatim postavite uvijač za trepavice tačno oko prirodnog nabora kapka. Blendajte srednje tamniju nijansu senki za oči iznad zaobljenog dela uvijača za trepavice i to čvrstom četkicom za blendanje.

Zatim, za uglove, spojite spoljašnji kraj novoformiranog nabora sa bočnom ivicom uvijača za trepavice, koristeći četkicu pod uglom kako biste povezali kraj linije sa spoljnim uglom očiju. Nakon kreiranja linije, koristeći  uvijač za trepavice kao vodič , izblendajte  sada povezane linije svetlijom bojom, koristeći pahuljastu četkicu za mešanje.

Kako to sve izgleda u praksi, saznajte u videu u nastavku.

@tias.mua this eyelash curler hack makes doing your cut crease so quick and easy!! ib @lenkalul ♬ freaky girl – 💋!

 

Obrnuto mačje oko je mejkap trend godine: Evo kako da postignete ovaj look!

Lepota i zdravljeImage Source/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.