Umetnost na noktima

by | 24 maja, 2017

Verovatno ste čuli da je ovog proleća u svetu manikira glavni trend „detox polish“, tačnije u modi su nenalakirani nokti, ali vrlo je verovatno da se baš vi koji ovo čitate nalazite na listi onih koje nikad neće pristati na takvu vrstu „čišćenja“, jer lakove za nokte, i to u najrazličitijim bojama, prosto obožavate. Predstavljamo vam njujoršku čarobnicu u svetu manikira Saru Najen (kojoj je poverenje poklonila i Kejti Peri), na čijem smo Instagram profilu @chrmdbysarah pronašli pravo blago, kad je u pitanju umetnički manikir. Jer, ova žena je u stanju da na noktima stvori pravu čaroliju.

A post shared by Sarah Nguyen (@chrmdbysarah) on

Sarini manikiri su potpuno „zamršene“ kreacije. U pitanju su slojevi nakita i malih sjajnih objekata koje daju 3D efekat. Nije neophodno imati predugačke nokte da bi se na njima napravila umetnost. Sve što Sara kreira može da se napravi i na kratkim, s tim što na prirodni nokti mogu da podnesu najviše jedan sloj dodataka, dok na veštačke može da ide i do pet slojeva.

A post shared by Sarah Nguyen (@chrmdbysarah) on

Ova nail artistkinja za ukrašavanje noktiju koristi nakit koji više ne nosi. Zapravo, sada ga nosi samo na noktima. Priznaje da su joj u početku nokti izgledali kao da ih je izvukla iz kutije za nakit, koji se onda bez smisla zakačio na njene prste, ali sada je svoju umetnost dovela do savršenstva, pa iako su ovi nokti vrlo upečatljivi i oni koji vole isključivo jednostavan manikir mogu ih smatrati kičem, vrlo su atraktivni i uz klasičniju odevnu kombinaciju mogu uneti dašak glamura u vaš stil. Dame koje vole ovakav manikir mogu i u Beogradu naći manikirke koje će od njihovih noktiju napraviti pravo malo umetničko delo, a kao uzor mogu im poslužiti ovi sjajni primeri Sare Najen.

A post shared by Sarah Nguyen (@chrmdbysarah) on

A post shared by Sarah Nguyen (@chrmdbysarah) on

 Pročitajte i … Osnovna pravila savršenog manikira

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.