Nijanse karmina koje osvajaju svakog muškarca: Da li ih već koristite?

by | 22 maja, 2023
Nijanse karmina

Postoje različite nijanse karmina i boja koje žene bacaju u nedoumicu. Zbog velikog izbora, teško se odlučiti za onu idealnu nijansu. Međutim, evo šta muškarci kažu, koje nijanse su njima neodoljive.

Nijanse karmina koje muškarci obožavaju

Dobro odabrana nijansa karmina može da mnogo doprinese privlačnosti žene, ali ako odaberete pogrešnu nijansu, onda ovaj makeup poizvod može da učini više štete nego koristi. Muškarci smatraju karmine veoma privlačnim delom šminkanja koji simbolizuje smelost, samopouzdanje, seksualnost i pažnju na detalje. Evo koje su njihove omiljene nijanse i koje karmine bi trebalo da imate u svom makeup setu.

Antiage makeup: Ovo je boja ajlajnera koja podmlađuje!

Crvena

Muškarci crvenu boju karmina smatraju najatraktivnijom. Nijanse crvene boje koje su privlačne muškarcima su koralno crvena i jarko grimizna. Ove nijanse po njihovom tumačenju ističu samopouzdanje i čini da odišete strašću. Dakle, ako uživate u tome da vam se dive, onda je ovo sigurno pravi izbor.

Nijanse karmina: Pink

Druga omiljena nijansa karmina muškarcima je pink. Nežna roze boje se smatra simbolom slatkog i nežnog duha i zbog toga naglašava privlačnost dame. Dame koje nose ovu nijansu su veoma sofisticirane. Sa druge strane, nijanse koje su povezane sa koketnošću i veselim raspoloženjem su sjajne, dok su tamne nijanse povezane sa damama koje znaju da preuzmu odgovornost. U svakom slučaju, ova nijansa se smatra veoma ženstvenom.

Bordo

Bordo boja karmina nije za svakoga, ali ako nađete pravu nijansu onda ćete sigurno lako prodreti do srca muškaraca. Ovu nijansu muškarci obožavaju i to sa dobrim razlogom. Ovakav karmin šalje signale da je u pitanju ponosna i samouverena žena. Bordo nijanse pokazuju hrabrost i hladnokrvnost koju oni smatraju posebno seksi.

Dakle, ako imate neke od ovih nijansi karmina, onda znate kako da osvojite željenog muškarca. Naravno, uvek možete da proširite kolekciju sa još nekoliko dodatnih nijansi koje neće biti na odmet. Izaberite ove karmine sa pravim načinom šminkanja i sigurno ćete sve ostavljati zadivljene.

LightFieldStudios/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.