Vanvremenski manikir: 5 dizajna noktiju koji nikada neće izaći iz mode!

by | 27 septembra, 2022
Vanvremenski manikir

Vanvremenski manikir deo je nepromenljivih klasika u svetu lepote, a najbolje primere otkrivamo vam u nastavku. 

Moda je dinamična i ciklična, ali ima stvari nad kojima nema moć. Postoje i varijacije u manikir svetu koje ostaju relevantne u bilo kojoj eri i na bilo kom mestu.U nastavku naliziramo dizajnove koji su odavno postali klasika kada je svet sređivanja noktiju u pitanju.

Vanvremenski manikir

Pastelni i nude manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The GelBottle NZ (@thegelbottlenz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@mypineapplesoul)


Neverovatno nežna i istovremeno svestrana verzija manikira. Rukama daje eleganciju i odgovara gotovo svakom looku i stilu. Uzdržanost u kombinaciji sa elegancijom otvara čitavo polje kreativnosti, tako da se pastelni i nude manikir lako može prilagoditi vašim ciljevima lepote. Ovde postoji mnogo opcija, tako da svaka devojka može pronaći nijansu po svom ukusu.

Vanvremenski manikir i mat nijanse

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheManiMistress (@themanimistress)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨✨ (@lifestylesauvage)


Odlična alternativa sjaju i istovremeno neverovatno elegantna. Takav manikir izgleda zanimljivo, elegantno i prefinjeno. Naglasiće nežnost i mekoću ruku zbog teksture boje. Glavni zadatak je odabrati pravu nijansu za vas. Sada je kombinacija sjajnih i mat lakova u jednom manikiru veoma relevantna: ova tehnika joj dodaje dubinu i izgleda veoma zanimljivo.

Minimalizam i prirodnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indre Anna (@indrecat)


Prirodnost nikada ne stari. Minimalizam, s druge strane, ima mnogo grana i lako se uklapa se raznim varijantama: to može biti manikir sa malim obojenim elementima, sa minimalnom količinom dekora, ili prirodni manikir sa dizajnom na jednom noktu – sve je po individualnom ukusu. Bez obzira na izbor, manikir u ovom stilu će izgledati veoma elegantno.

Jesenji manikir: Evo kakve ćemo nokte nositi ove sezone!

Vanvremenski manikir za nokte srednje dužine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ℝ • ℕ (@ralucamaria.nailartist)


Moda je ciklična i ne tiče se samo dizajna noktiju, već i njihove dužine. Trend dugih i produženih noktiju se nastavlja, dok nokti srednje dužine nikada ne izlaze iz mode. Izgledaju uredno i ženstveno, a savršeno odgovaraju brzom tempu savremenog života.

Klasični manikir

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • (@laquearnhem)


Nega ruku je uvek potrebna – ona ​​ima i estetski i praktični značaj. Koža ruku se manje suši, nokti se ne ljušte i ne pojavljuju se neravnine. Upravo iz ovih razloga klasični manikir je najpopularnija opcija, bez obzira na stil, godine ili profesiju.

Lepota i zdravljeAlina Kozub/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; OleJohny/Getty Images Plus via Getty Images; Olesya Eroshenko/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.