Veće grudi uz pomoć šminke

by | 27 februara, 2015

Zašto biste trošili novac na skupe i neudobne push-up grudnjake? Za iluziju punijih grudi dovoljno je da ovladate ovim make-up trikovima.

Foto: Sipa

Foto: Sipa

Korak 1: konturisanje
Malom četkom za rumenilo nanesite puder za konturisanje ili bronzer (trebalo bi da bude barem dve nijanse tamniji od boje vaše kože) duž linije između grudi, pokretima gore-dole. Zatim, bronzerom formirajte zamišljeno slovo Y, i to tako što ćete četkicom pratiti prirodno zaobljenu liniju grudi, sve do vrha svake dojke. Na taj način kreiraćete iluziju dubine.

Korak 2: hajlajtovanje
Da bi grudi delovale punije neophodan je kremasti ili hajlajter u kamenu (može da posluži i korektor za nijansu-dve svetliji od vašeg tena) koji ćete razmazati na gornju polovinu grudi (deo koji izviruje iz push-up grudnjaka). Neka vam vodilja bude ivica brushaltera. Potom ga nanesite između „kraka“ slova Y, direktno na grudnu kost. Kombinacija hajlajtovanja i konturisanja istaknuće vaše grudi u prvi plan.

Korak 3: fiksiranje
Izblendujte velikom četkom za puder sve oštre prelaze i fiksirajte šminku transparentnim kamenim ili puderom u prahu. I uživajte u čežnjivim pogledima!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.