Dva modna komada trenutno su najpopularniji na Instagramu. Imate li ih u ormaru?

by | januar 18, 2017

Instagram je najbolji pokazatelj toga šta je u trendu i za čim su „lude“ modne blogerke i žene širom sveta… Poslednjih dana, dva komada su se nametnula kao potpuni must have.

U skladu sa vremenskim prilikama i snežnim danima, jedan trend je debela zimska jakna, ali koliko samo dobra! Reč je o jakni od prevrnute ili obične kože sa krznenom postavom, koja ne samo što izgleda lepo i šik, već je i neverovatno udobna i topla.

Definitivno je reč o komadu u koji vredi uložiti i koji može da potraje nekoliko sezona, a pogodniji je za street style varijante, ali ukoliko izaberete duži model i uži kroj, pokriće i neke svečane prilike.

Pročitajte i… Slatke, ženstvene, trendi. Bez ovih bluza ne može se zamisliti radni dan

Kliknite na sledeću stranicu… 

Pogađate li o kom je drugom komadu reč? Zapravo se radi o modnom aksesoaru, a reč je o crnoj torbici, to što manjoj, to boljoj – tako praktičnoj i korisnoj, a ipak veoma elegantnoj.

Crna tašna je nešto što „pokriva“ sve prilike, posebno kada je mala, i definitivno nema greške ako se odlučite baš za nju.

Da li ćete ispratiti ove trendove?

Pročitajte i… Postoji mesto gde se po smešnim cenama kupuje Zarina garderoba koja se nije prodala


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: