Može li seksepilnije? Poznate dame obožavaju haljine boje kože!

by | jul 18, 2016

Svaka haljina, bez obzira na to da li je reč o glamuroznoj verziji ili jednostavnijoj za svakodnevne aktivnosti, ima za cilj da privuče pažnju i pokaže vaše telo u najboljem svetlu. Neke to rade dubokim izrezima i šlicevima, dok drugi modeli igraju na kartu providnih materijala stvorenih za golicanje mašte. A među najelegantnijim i najsekepilnijim su bez sumnje – haljine boje kože.

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Haljina boje pudera jedna je od onih na koje ne nailazimo često u svakodnevnom životu, ali su veoma prisutne u svetu filmskih premijera i glamuroznih događaja.

Njihov najjači adut je odličan spoj zavodljivog i prefinjenog, zbog toga što imitacijom boje kože aludiraju na golo telo, dok nežnim materijalima odaju utisak sofisticiranosti.

Pročitajte još i… Ovo je idealna dužina suknje za tanje butine i duže noge

Na sledećim stranama pogledajte kako hajine boje kože nose poznate holivudske dame…

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Blejk Lajvli oduševljava nas u poslednje vreme svojim trudničkim stajlingom, a jedna od upečatljivijih haljina koje je ponela je ova kratka boje kože i protkana perlicama.

Pročitajte još i… U ovoj odeći ćete se najbolje osećati na dejtu…i biti seksi!

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Supermodel Lili Oldridž za jednu holivudsku svečanost odabrala je glamuroznu usku haljinu boje kože sa zlatnim detaljima, koji su savršeno naglasili njene obline.

Pročitajte još i… Stilske lekcije Kim Kardašijan: Pravila oblačenja za žene sa oblinama

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Kamila Alves, supruga glumca Metjua Mekonahija, pokazala je nedavno kako izgleda savršen letnji stajling. Nude haljina, sandale i torba u istoj nijansi – i šta vam više treba!

Pročitajte još i… Pogledajte koje su najbolje kombinacije boja za ovo leto

Foto: Guliver/Splash

Foto: Guliver/Splash

Glumica Nina Dobrev odabrala je nešto elegantniju varijantu haljine boje kože, čijoj je sofisticiranosti doprinela i punđa u stilu balerine.

Pročitajte još i… Pogledajte kakve su torbe dizajnirale Kendal i Kajli Džener

Tagovi: