Trendseterke ove čizme nazivaju drskim i ženstvenim. Šta vi kažete?

by | januar 9, 2017

Kratke i sa karnerima – priznajemo da su drugačije i neobične, ali da li su prilagodljive za svaku kombinaciju? Uopšte nismo sigurni, prosudite sami.

Nakon što je prošle godine torbica J.W. Andersona zaludela žene širom sveta i postala jedna od vodećih aksesoara u svetu mode, pojavile su se ove čizmice kojima, takođe, devojke ne mogu da odole.

Iako su i one stvorene prošle godine, tek sada su doživele popularnost, pa je Anderson počeo da uvodi nove modele.

I ranije smo imali priliku da nosimo kratke čizmice, do zglobpova, ali karneri na popularnoj obući, pomalo „zabrinjavaju“.

Pročitajte i… Pitale ste nas… “Kako da nosim midi suknju?”

Njegove kratke čizmice s karnerima tako sada dolaze u glatkoj kao i brušenoj koži, a boje se kreću od crne i tamnoplave preko maslinasto-zelene i smeđe do nežno roze, plave i sive.

Poznate trendseterke već su ih ispobale u svakoj kombinaciji, pa možda možete da im „ukradete“ ideju 🙂

Inače, čizmice nisu nimalo jeftine. Iako su dostupne na službenim stranicama J. W. Andersona, dobro se zapitajte i zavirite u svoj džep… Cene se kreću od 500 do 600 evra, ali da li vrede?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: