Categories Travel

Najlepše tropske destinacije za parove

Leto, sunce, more, plaža, zalasci sunca i zaljubljeni pogledi! Zvuči i više nego dovoljno da uživate u ljubavi i letu sa svojom voljenom osobom. Donosimo vam nekoliko predloga za prelepe tropske destinacije, koje bi trebalo da posetite sa svojim partnerom:

1. Kapri – Italija

Ovo romantično ostrvo, Napuljskog zaliva ostaviće vas bez daha. Neobičan reljef, izuzetno prijatna klima ovo mesto čini destinacijom iz snova. Mesto satkano od snova i  glamura, kroz istoriju je bilo inspiracija mnogim umetnicima. Idealno da pobudi vaša romantična osećanja, ovo ostrvo osvežiće vašu ljubav i podariće vam prostora za uspomene koje se pamte celog života.

 

2. Santorini – Grčka

Santorini je nazvan mestom iz bajke, pa je idealan izbor da svoju bajku proživite baš na ovom ostrvu! Ovde ćete dočekati najlepši zalazak sunca na svetu. Krstarenje i belo vino dok se noć spušta na ovo prelepo ostrvo, možda su trenuci, koje ćete godinama kasnije prepričavati sa svojim partnerom uz stidljive poglede i široke osmehe. Ispišite svoju bajku na ovom istinskom, zemaljskom raju!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA