Najlepše tropske destinacije za parove

by | 8 avgusta, 2019

Leto, sunce, more, plaža, zalasci sunca i zaljubljeni pogledi! Zvuči i više nego dovoljno da uživate u ljubavi i letu sa svojom voljenom osobom. Donosimo vam nekoliko predloga za prelepe tropske destinacije, koje bi trebalo da posetite sa svojim partnerom:

1. Kapri – Italija

Ovo romantično ostrvo, Napuljskog zaliva ostaviće vas bez daha. Neobičan reljef, izuzetno prijatna klima ovo mesto čini destinacijom iz snova. Mesto satkano od snova i  glamura, kroz istoriju je bilo inspiracija mnogim umetnicima. Idealno da pobudi vaša romantična osećanja, ovo ostrvo osvežiće vašu ljubav i podariće vam prostora za uspomene koje se pamte celog života.

 

2. Santorini – Grčka

Santorini je nazvan mestom iz bajke, pa je idealan izbor da svoju bajku proživite baš na ovom ostrvu! Ovde ćete dočekati najlepši zalazak sunca na svetu. Krstarenje i belo vino dok se noć spušta na ovo prelepo ostrvo, možda su trenuci, koje ćete godinama kasnije prepričavati sa svojim partnerom uz stidljive poglede i široke osmehe. Ispišite svoju bajku na ovom istinskom, zemaljskom raju!

 

3. Mikonos – Grčka

Ovo romantično ostrvo pruža mogućnost za pregršt intimnih trenutaka, poput organizacije privatne večere pod vedrim nebom, obilaska ostrva brodićem i uživanje u mnogobrojnim lepotama, po kojima je ovo ostrvo zaista posebno. Ovo ostrvo ima nekoliko idiličnih plaža, a posebno je uzbudljivo noču, jer je ovo ostrvo pravi pogodak, ukoliko ste par koji voli da izlazi i zabavlja se. Ukoliko se dobro raspitate, saznaćete za mnoga tajnovita mesta koja možete posetiti.

 

4. Rovinj – Hrvatska

Rovinj je najromantičniji grad u Hrvatskoj. Kažu da je Rovinj pravi biser Jadrana. Romantika ovaj grad posećuje sa prvim znacima sunca, kada uz kafu sa terase možete posmatrati luku koja se budi. Rovinjski arhipelag u sebi čuva čak 22 ostrva, pa možete uživati u obilasku bar nekih od njih. Zbijene, kamene kuće za čas će vas vratiti u vreme renesanse, i pružiće vam mogućnost da uživate u svojoj ljubavi na autentičan način. Svemu tome doprineće i muzika koja kruži ulicama ovog prelepog grada.

Foto: Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.