Budite spremni za vrhunske rezultate

by | maj 16, 2009


lepota i zdravlje


Stres i neugodni osećaji koji se javljaju u različitim životnim situacijama, mogu dovesti do velikih opterećenja i mentalnih blokada. Nova metoda koja još uvek nije dovoljno poznata u našoj zemlji donosi olakšanje i može čak te negativne osećaje pretvoriti u prijatne i opuštajuće.

 

Wingwave® je individualna zaštićenametoda koja pruža mogućnost da veoma malom intervencijom dođete do velikih pomaka u ličnom i profesionalnom razvoju. Rešava vaše probleme, a vi ne morate ništa da pričate, nema „duševnog striptiza“ jer ovo nije psihoterapija niti medicinska metoda. Doktor Vesna Danilovac, sertifikovani life i wngwave coach, više od godinu dana primenjuje ove metodu u radu sa svojim klijentima i ima jako dobre rezultate.

 

Wingwave® je kombinacija kineziologije, bilateralne stimulacije hemisfera i nekih NLP tehnika. Pomoću ove metode organizam se dovodi u stanje balansa, uspešno se otklanjanja stres, eliminišu mentalne blokada i razgrađuju traumatični doživljaji. Ostvarićete tačno isplanirane rezultate, aktiviranjem sopstvenih resursa koje posedujete i ličnim razvojem.

 

Wingwave® je namenjen menadžerima, rukovodiocima, studentima, učenicima, umetnicima, kreativcima, sportistima, traumatizovanim osobama…

 

Tagovi: