Italijanski ukrasi za kosu

by | mart 19, 2009

Nova linija unikatnih asesoara za kosu, zastupljena u svim svetskim radnjama iz lanca salona „Metodo Rossano Ferretti“, promovisana je nedavno u samom srcu Beograda. Promociji unikatnog, ručno rađenog nakita za kosu, nastalog od ekskluzivnih materijala – svile, satena, pliša, oniksa i kristala „Svarovski“, prisustvovao je i vlasnik lanca salona Rossano Ferretti. Među zvanicama, koje su imale čast da demonstriraju novu liniju ukrasa, našla se i naša najbolja teniserka Jelena Janković.

 

 

ZA SVAČIJI UKUS

„Insistiramo na tome da se frizura formira prema ličnosti modela. Kosa mora da bude meka, a nikako oštra i da ‘tršava’. Treba da ima živosti i da bude pokretljiva“, objasnio je svoj čuveni princip rada gospodin Ferretti demonstrirajući ga na manekenkama. „Naši asesoari kreirani su tako da poštuju jedinstvenost svakog klijenta. Odlično se uklapaju u svaku odevnu kombinaciju – bilo dnevnu, bilo večernju. Najvažnije od svega jeste da svaka žena treba da ih nosi na svoj način.“

DUH NOVOG

Linija modnih detalja i metode rada zastupljene u salonu „Metodo Rossano Ferretti“ veoma su cenjene u svetu frizera. Kod nas su zaživele pre godinu dana, otkad je, kao franšiza, i na beogradskoj adresi, otvoren salon „Metodo Rossano Ferretti“, pod rukovodstvom bračnog para Nevene i Marčela Mure. Gospodin Mura pre toga proveo je devet godina u istoimenom salonu u Italiji. „Imamo lep odnos sa klijentima. Naravno, ovo tržište naviknuto je na neke druge standarde šišanja i farbanja, ali mi smo doneli nešto novo, drugačije i najveći uspeh je kad vidite da vaši klijenti izlaze iz salona zadovoljni“, otkrili su Nevena i Marčelo Mura.

 

TEKST: Nataša Tusič; FOTO: Dragan Kadić

Tagovi: