KRISTJANO RONALDO se skinuo za Armani

by | januar 15, 2010

Zvezda Real Madrida, 24-godišnji Kristiano Ronaldo je novo Armanijevo lice ili, bolje rečeno, telo, čime je preuzeo angažman koji je donedavno bio u rukama Dejvida Bekama.

 

Kristiano Ronaldo

 

Ronaldo, koji dnevno napravi i do 3000 trbušnjaka kako bi održao svoj mišićavi izgled, u tek snimljenoj reklamnoj kampanji pokazao je pločice i isklesano telo, pa nije bilo potrebno da se previše koristi čuveni fotošop.

 

Bekamova kopija
Crno-bele fotografije, kao i Ronaldovo poziranje, neodoljivo podsećaju na kampanje koje je Bekam radio za Armani, pa su zgodnog Ronalda već prozvali za kopiju. Bio on to ili ne, zaista mora da se prizna da dečko dobro izgleda, a već od sledećeg meseca, ove fotografije će moći da se vide i na džambo plakatima.

Fotografije je snimio poznati dvojac Mert Alas i Markus Pižot u Madridu, a pohvalu su dobili i od samog Đorđija Armanija.

 

Kristiano Ronaldo

Kristiano Ronaldo


Dečko savršenog izgleda

 

– Kristiano je zgodan dečko savršenog izgleda. Za mene je on suština mladosti, spontanosti i uzbuđenja. Izabrao sam ga upravo zbog energije, uzbudljivog i seksi stava – rekao je Armani.

Osim što je preuzeo njegov angažman u Armaniju, Ronaldo je preuzeo i Beksovo mesto u Real Madridu, pa tako postao najplaćeniji fudbaler današnjice. Izjavio je kako je „polaskan“ što ga je Armani pozvao da bude zaštitno lice i da je „vrlo zadovoljan upečatljivim fotografijama“.

 

 

 

Tagovi: