LEPOTICA iz Like s titulom Miss Egipta!

by | avgust 2, 2010

Sara El Khouly, poreklom iz Like, iz malog sela Karaula, na izboru za Mis sveta predstavljaće Egipat, a tamo putuje s hrvatskim pasošem.

Sara El Khouly

Sara El Khouly

 

Dvadesetdvogodišnja Sara El Khouly, letnje praznike provodila je u Hrvatskoj, u malenom selu Karaula u ličkoj Opštini Perušić, gde je rođena njena majka Ružica. Sara je, pak rođena u libijskom gradu Tripoliju, gde su se njena majka i otac, lekar Egipćanin iz Aleksandrije, upoznali. Nakon što su se Sarini roditelji rastali, pre pet godina, Sara i njen dve godine mlađi brat Adam ostali su s ocem u Dubaiju.

„Odmalena je crtala, šila, trenirala atletiku i oduvek je govorila kako će šiti haljine za poznate osobe. Od detinjstva je upoznata sa svetom mode, jer je i sama radila kao model“, ispričala je njena majka Ružica za „Večernji list“. „Kada dođe, svaki dan samo ćevape pečem, a kada je ispraćam za Dubai u torbu joj ispod finih haljina sakrijem pršute, slanine i ličkoga sira“, dodala je majka Ružica.

 

Sara je trenutno u Londonu na premama za Miss sveta, koji će se održati 30. septembra u kineskom gradu Sanija.

 

„Počasvovana sam što ću predstavljati Egipat na izboru za Miss sveta. To je divna zemlja i daću sve od sebe“, rekla je lepotica iz Like i dodala „Lika je moje najslađe sećanje“ .

 

Nakon što je ponela krunu Miss Egipta, Sarin profil na „Fejsbuku“ zakrčile su čestitke prijatelja iz celog sveta, pa tako i Perušićana, a kako je otkrila – nada se da je obaveze neće sprečiti da u avgustu dođe u Liku na venčanje jedne od najboljih prijateljica.

Tagovi: