Maybelline akcija za maturante!

by | jun 3, 2009

lepota i zdravlje


Maybelline New York, prestižni svetski brend kozmetike i šminke, u saradnji sa hotelom Hyatt, i ove godine organizuje glamurozne maturske večeri za beogradske maturante. Kao podršku maturskim večerima Maybelline New York je organizovao različite promocije sa ciljem da pruži zaokruženu podršku maturantima od  nabavke šminke, preko izbora stajlinga pa do samog šminkanja.  

Sa flajerom koji dobijaju u školama maturanti mogu ostvariti 20% popusta  u Lilly radnjama na Maybeline New York kozmetiku. Takođe, sve devojke koje žele da izgledaju zanosno na maturskoj večeri mogu da zakažu besplatan termin za profesionalnog Maybelline šminkera na sajtu www.zasijajkaozvezda.com. S obzirom da mladi ljudi sve više koriste internet za druženje i razmenu iskustava, Maybelline New York je organizovao Facebook grupu kao i online takmičenje u najboljem maturskom stajlingu. Maturanti koji imaju najviše stila mogu, od 16. maja do 22. juna, da postave fotografije svog maturskog stajlinga na www.zasijajkaozvezda.com. Glasovima njihovih vršnjaka izabraće se najbolja fotografija.  Deset najglamuroznijih, 23. juna, očekuju vredne nagrade.

Maybelline New York  se i ove godine pobrinuo da maturanti zasijaju kao zvezde i da ovo važno veče u životu svakog mladog čoveka učini posebnim i nezaboravnim.

Tagovi: