Moć drevnih esencija

by | maj 31, 2009

„Tesori D’ Oriente“ je italijanska kozmetička linija aromatičnih proizvoda, inspirisana orijentalnim mirisnim notama. Specijalno kreirane kombinacije povezuju egzotične, dragocene esencije, kako bi vam pružile neponovljiv osećaj opuštanja i vrhunske nege. Sastojci koji su se vekovima koristili u kozmetici, sada iznova otkriveni i obogaćeni, osnova su ove kozmetičke linije.

lepota i zdravlje mirisi


Najfinija prirodna ulja u kombinaciji sa cvetnim esencijama osvežavaju, toniraju i hrane kožu obavijajući je prekrasnim mirisnim notama koje oživljavaju magičnost i privlačnost dalekih predela. Najčistije arome, nežno utopljene u kremastu teksturu ovih proizvoda, čine kožu negovanom, glatkom i blistavom.

 

ZAVODLJIVE MIRISNE NOTE


lepota i zdravlje mirisiKyfi esencija Ovu esenciju koristili su drevni Egipćani kako za ličnu upotrebu, tako i za ritualne ceremonije. Intenzivan i prodoran parfem, sastavljen od šesnaest esencija, pruža neopisiv osećaj čistote i snage.


Kineska orhideja Sofisticirana i svetlucava orhideja, baršunasta, a istovremeno i neuhvatljiva, kao vešto čuvana tajna, vekovima je služila kao afrodizijak, a simbol je prefinjenosti, strasti i elegancije.


Magnolija Transparentna i vitalna magnolija, mirisna nota diskretno protkana esencijama voća, odraz je čistote i harmonije.


Tibetanski mak Hipnotični i umirujući mak, aroma koja budi sećanje na duge šetnje i odmor, daje novu energiju vašem danu i, poput jesenjeg sunca, opušta telo i dušu. Jarkocrvene latice tibetanskog maka prenose pozitivnu energiju.


Lotos Mlečno-beli lotos, simbol savršene lepote, svežine i čistote, inspirativan poput stiha, vodena je biljka iz tropske Azije, poznata i uzgajana vekovima. Najlepše žene u Indiji često dobijaju ime po ovom cvetu.


Cvet jasmina Jasminov cvet ili „mesečina“, kako ga Indijci zovu, sadrži dragocena esencijalna ulja. Mističnost i zavodljivost karakterišu njegove tople, slatke note. Ovaj cvet zanosan je, prozračan i „penast“ kao mesečina i topla, kišom okupana, noć.


Beli mošus Senzualni i zavodljivi beli mošus čuven je po svojoj očaravajućoj moći: on opija, mekan je i praškast poput pudera. Miris mošusa i ćilibara miluje vašu kožu ostavljajući dugotrajan osećaj zavodljivosti.

 

Tagovi: