Modna putovanja

by | mart 28, 2011

Neka vas modne kolekcije za proleće/leto odvedu do novih stilskih prostranstava – poručuju svetski dizajneri.

Južni Pacifik
Inspiracija Diorovi cvetni printovi i jarke boje papagaja iz tropskih područja.
Otputujte (bar u mislima) Na ostrvo Fidži, u novi Lukala rizort, sa kabinama u kolonijalnom stilu na obali, kao i barom i restoranom izgrađenim unutar litice.

Kalifornija
Inspiracija Rodarteovi printovi u obliku rezbarija i ležerni modeli Izabel Maran koji odražavaju slobodan duh surfera sa kalifornijske obale.
Otputujte (bar u mislima!) Do Hantington plaže, u hotel Shorebreak, iz kojeg se pruža pogled na dugačku plažu i surfere, i koji je uređen u stilu šezdesetih godina.

Kina
Inspiracija Odeća sa tradicionalnim kineskim motivima i krojevima, kao što je viđeno na modelima Marka Džejkobsa za Louis Vuitton. Otputujte (bar u mislima!) Do Amanfajuna, u selo Hangču, koje je obnovljeno isključivo radi turizma a okruženo je šumom bambusa.

Maroko

Inspiracija Modeli sa revija Selin i Guči – žive boje, tanka svila, geometrijski motivi…
Otputujte (bar u mislima!) U La Puze u pustinji. U pitanju je zaista magično mesto u kojem ćete spavati u berberskom šatoru.

Egipat
Inspiracija Elegantni printovi i modeli haljina inspirisani igrom svetlosti i senki koju su dizajneri Džastin Tornton i Tea Bragaci videli u Kairu.
Otputujte U Egipat i plovite Nilom. Zavalite se u ležaljku na palubi broda, obavezno u tunici orijentalnih motiva, naručite martini i uživajte u bojama i senkama noći.

Japan
Inspiracija Svilene bluze sa printom koji podseća na platna poznatog japanskog slikara Hokusaija viđene na Kenzovim modnim revijama.
Otputujte (bar u mislima!) Na ostrvo Kjušu, u hotel Kai Aso, koji ima platformu za posmatranje mesečine!

Tagovi: