Natašin pult za manikir

by | maj 23, 2009

lepota i zdravlje manikir natasa stojcevic

Voditeljka emisije humanitarnog karaktera „Plesom do snova“ Nataša Pavlović, sinoć je svečano otvorila svoj pult za manikir „Manicool“ u PC Ušće. Za odabrane zvanice, Nataša se potrudila da napravi zaista dobar ugođaj. Budući da je bilo toplo, služena su bezalkoholna pića, mada su se gosti najradije osvežavali šampanjcem, kojeg je bilo u izobilju.

lepota i zdraclje manikir

Za zvanice nežnijeg pola,Nataša je organizovala besplatan manikir, čemu su se veoma obradovale Lokica Stefanović i Sani Armani, koja je izgledala besprekorno. Uz piće, posluženo je i voće, koje su gosti, ali i slučajni prolaznici šoping centra, sa zadovoljstvom konzumirali. Na otvaranju je bio prisutan i Natašin suprug Predrag Pavlović, televizijski producent, a pravu pometnju svojom pozitivnom energijom napravio je Natašin kolega Boško Jakovljević, koji je napravio šou sa svojom partnerkom iz emisije, predajući joj poklon za novi manikirski pult i minijaturni buket sačinjen od žutih cvetića.
Nataša je,kao i uvek, izgledala zanosno u ljubičastom kostimu sa crnim pojasom, a pokazala se i kao veoma ljubazna domaćica.

lepota i zdravlje bosko jakovljevic plesom do snova manikri

 

Tekst: Nadežda Jokić, Foto:Matija Punjek

Tagovi: