Prodavnica anatomske obuće u Beograđanki

by | jun 4, 2009

U Beograđanki je otvorena prodavnica preduzeća Rudo, peta u nizu redizajniranih prodajnih objekata ove ortopedske kompanije. Novootvorena radnja će u svojoj ponudi imati anatomsko korektivne cipele, kao i sportske i ortopedske uloške.

lepota i zdravlje

Ulošci za sportsku obuću predstavljaju najsavremenije proizvode u ovoj oblasti, a koncipirani su tako da izdrže sve zahteve vrhunskih sportsta, ali i rekreativaca. Sportski ulošci prave se individualno, prema kompjuterski obrađenoj slici stopala sportiste i prema sportu kojim se bavi, a izrađeni su od najkvalitetnijih materijala različitih gustina i tvrdoća.
Na otvaranju Rudo prodavnice u Beograđanki, prisutnima se obratio dr Branislav Marković, ortoped Ruda koji je naglasio da je napravljen preokret kada je reč o dizajnu cipela, i da će obuća pored kvaliteta zadovoljavati i estetske kriterijume.
Zbog izuzetno velikog interesovanja građana i sve većeg broja dece sa deformitetima u razvoju, radnja Rudo u Beograđanki biće pravo mesto za pronalaženje specijalizovanih modela sportskih i ortopedskih uložaka i anatomske korektivne obuće.

lepota i zdravlje

Pored toga, svake druge subote tokom meseca juna i jula, počevši sa 6. junom dr Branislav Marković će u radnji u Beograđanki davati savete u terminu od 10 do 14 časova, tako da će svi zainteresovani roditelji moći da dovedu svoju decu i dobiju stručan savet.

Tagovi: