Kako je izgledalo snimanje aprilske naslovnice s Ninom Seničar

by | 21 marta, 2022

Vodimo vas na snimanje aprilske naslovnice za štampano izdanje Lepote i zdravlja! Saznajte kakva je bila atmosfera na setu i o čemu smo razgovarali sa voditeljkom, modelom i glumicom Ninom Seničar. 

Nina Seničar danas provodi malo vremena u Srbiji jer je u potpunosti posvećena porodičnom životu u Los Anđelesu, gde živi s ćerkicom Norom i emotivnim partnerom, glumcem Džejom Elisom. Karijeru razvija s one strane okeana, ali i pored ispunjenog profesionalnog i privatnog života tamo – nije zaboravila na nas, naše žene. One kojima je mnogo toga preče od sopstvenog zdravlja, one kojima je potreban podstrek da urade nešto dobro za sebe. Nina je, naime, organizovala kampanju Ja brinem o sebi, koja za cilj ima podizanje svesti o raku grlića materice, od koga je pre šest meseci preminula i njena majka. Gubitak koji je ostavio trajne ožiljke na Nininoj duši motivisao ju je da samoinicijativno, bez pomoći sponzora, pokrene akciju kroz koju su se ženama delili besplatni ginekološki pregledi širom Srbije.

– Vrlo sam zadovoljna kako je protekla kampanja, veliki broj žena se odazvao i besplatni pregledi su podeljeni u jednom danu. I dalje mi pišu žene pune utisaka s pregleda, kao i one koje su potom i same otišle kod ginekologa, jer su negde čule o kampanji i shvatile tada da nisu bile na pregledu u poslednjih nekoliko godina, kaže Nina.

– Ovu kampanju sprovela sam u delo bez pomoći sponzora, samo uz dobru volju doktora. Videćemo šta će se desiti u budućnosti, ali ovo je pokazatelj da se ponekad može napraviti nešto dobro i društveno korisno bez mnogo novca.

U videu ispod pogledajte kako je izgledalo snimanje aprilske naslovnice i o čemu smo još razgovarali s Ninom.

Video: Jakov Simović. Intervju i organizacija: Nađa Jokić. Foto: Mirko Tabašević. Stajling: Vesna Stanković. Šminka i frizura: Aleksandar Đikić. Mesto snimanja: Restoran Gilda

Pročitajte i… Prelistavanje! Šta donosi aprilski broj Lepote i zdravlja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.