3 vežbe koje sprečavaju opuštanje grudi

by | 31 januara, 2016

Push-up grudnjaci nisu vaša jedina opcija da zaustavite ovo. „Razvoj mišića ispod grudi će poboljšati izgled vaših grudi i učiniti ih da izgledajui veće,“ objašnjava Džen Komas Kek, sertifikovani trener.

ThinkstockPhotos-506433802

Ove vežbe vam mogu pomoći da povećate vaše grudi na prirodan način. Vežbe su specijalno dizajnirane od strane Džen Komas Kek. „Radite vežbe za grudi iz različitih uglova sa odgovarajućom težinom koja će stimulisati i razviti mišiće. Ove vežbe mogu stvoriti lep oblik grudi. Ključ za izradu ovog plana je efikasan i lak: Pobrinite se da odaberete odgovarajuću težinu tegova.

Pročitajte i… Ne sledite ih: Pet najgorih fitnes saveta ikada

Dok radite vežbe potrebno je da poslednja dva ponavljanja radite tako da vam ponestaje snage. Važno je da se mišići opterete težim tegovima da bi se rast mišića održao,“ objašnjava Džen.

3 neverovatne vežbe koje vam mogu pomoći da sprečite izgled opuštenih grudi pogledajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Potisak sa jednoručnim tegovima
Potisnite tegove prema gore i sredini dok vam ruke ne budu potpuno opružene sa tegovima vertikalno iznad grudi. Kontrolisano spustite tegove pored grudi dok ne osetite blago istezanje u mišićima grudi i ramena, pa ponovite potisak. Do 10 ponavljanja.

Pročitajte i… Rezultati za samo dve nedelje – fitnes plan koji oduševljava

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Sklekovi
Zauzmite položaj za sklekove, na sve četiri i postavite dlanove malo šire od ramena. Spojite stopala. Vaše telo bi trebalo da bude u ravnoj liniji. Spuštajte svoje telo dok vam grudi skoro dodiruju pod, napravite malu pauzu, a zatim gurnite do početne pozicije. Do 10 ponavljanja.

Pročitajte i… Nove fitnes discipline koje će vas podmladiti

ThinkstockPhotos-506433802

Kosi benč pres
Sedite na klupi koja je postavljena sa niskim nagibom. Noge treba da budu na podu. Dlanovi okrenuti ka napred. Uzmite teg u svaku ruku i držite ih iznad ramena dok su laktovi blago savijeni. Polako spuštajte tegove dole dok su laktovi u ravni sa grudima, pauzirajte, a zatim gurajte tegove natrag ka plafonu. Izdišite dok podižete tegove, a udišite polako dok ih spuštate. Do 10 ponavljanja.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.