Iskoristite ovaj vikend da se pokrenete: Besplatan joga čas i piknik na otvorenom u parku Ušće

by | 19 maja, 2022
besplatan čas joge

Beogradski trkački klub i projekat Želim. Hoću. Mogu. u nedelju, 22. maja u 12 časova organizuju besplatan joga čas i piknik na otvorenom u parku Ušće, blizu Muzeja savremene umetnosti u Beogradu.

Partner projekta Surya yoga studio će sa svojom instruktorkom održati čas joge, a nakon treninga i meditacije druženje će se nastaviti na pikniku u prirodi uz opuštanje i druženje. Ovaj čas joge namenjen je svima, ali će posebno biti prilagođen početnicama koje nikad nisu vežbale jogu (vinyasa joga).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Želim Hoću Mogu (@zelimhocumogu)

Besplatan čas joge je idealna prilika da se upoznate sa ovom divnom aktivnošću i otkrijete koliko zapravo pokret, pored svih benefita koje ima za zdravlje, može da bude i zabavan. Za potrebe treninga biće obezbeđene prostirke, osveženje i muzika, na vama je da dođete i povedite drugaricu, baku, mamu, ljubimca kako bismo uz trening i piknik zajedno proveli idealno popodne u prirodi i zaokružili nedelju jednim sjajnim okupljanjem na otvorenom – poručuju organizatori.

Samo 9% populacije vežba, a od toga manje od 4% su žene.

Misija projekta Želim.Hoću.Mogu. je da žene podrži da prevaziđu realne barijere koje ih sprečavaju da treniraju redovno ili uopšte.  Aktivnosti projekta podrazumevaju organizaciju besplatnih događaja na nacionalnom nivou, a web sajt zelimhocumogu.com funkcioniše kao agregat koji predstavlja sve sportove i mapira gde i kako žene mogu da se aktiviraju.

 Info plus: Trenutno je aktivna nagradna igra Pokaži da možeš namenja svim ženama koje treniraju i koje su svojim pričama inspiracija drugim ženama. Da biste učestvovali u ovoj aktivaciji, potrebno je da napišete zašto ste počeli da trenirate, kako ste uspeli da se motivišete i sačekate da žiri izabere najinspirativnije priče.

Pročitajte i… Joga vežbe za balans i snagu pa savetu Monike Romić

Olia Danilevich via Pexels

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.