Bez dijete: Za telo poput Šarliz Teron držite se ovih pravila

by | 11 maja, 2016

Glumica iz Južne Afrike, Šarliz Teron svojim izgledom pleni pažnju gde god da se pojavi. Svoj izgled i dobru formu najviše duguje jednostavnim i zdravim životnim navikama. „Nije mi bitno da imam uzan struk, već da budem dovoljno jaka da mogu da podignem svoju decu“, njene su reči…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Što je starija, Šarliz Teron sve bolje izgleda i zbog toga je zaista malo reći da je godine maze. Ipak, ona svoje telo ulogama nije mazila, a u jednoj od njenih najpoznatijih uloga u filmu „Čudovište“, o serijskom ubici Ailin Vurnos, Teron je sasvim neprepoznatljiva s nekoliko kilograma više i potpuno izmenjenim licem.

Pročitajte i… Neka bolovi postanu prošlost: Idealna vežba za one koji dugo sede

U nastavku filma Pobesneli Maks koji je izašao sredinom prošle godine, Teron se pojavila kratkokosa i izgrađenog gornjeg dela tela. Za strane portale je istakla da su je svi na setu mrzeli jer su se, zbog njenog šišanja, i oni morali ošišati, ali da su ipak muškarci malo više dramatizovali oko toga nego žene.

Iako su njene uloge zahtevale velike fizičke promene, u stvarnom životu Šarliz Teron održava top formu uz nekoliko jednostavnih zdravih navika.

Koje su zdrave navike Šarliz Teron pročitajte na sledećim stranama…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Zdrave navike Šarliz Teron:

Šarliz je aktivna tokom celog dana, što nije ni čudno s obzirom na to da ima dvoje dece.

Šarliz Teron se od malih nogu bavila baletom, a sada barem nekoliko puta nedeljno radi jogu ili vozi bicikl (spinning).

Pročitajte i… Vežbe koje otklanjaju bol u leđima za jedan minut

Barem tri puta nedeljno, Teron ide sa svojom majkom na planinarske šetnje.

Kada se pripremala za film „Pobesneli Maks“, Teron je više pažnje posvećivala gornjem delu tela da bi joj ojačala ramena i vrat, a kaže da je radila poze joge koje su zahtevale rad tog dela tela.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Teron nije na dijeetama osim ako to ne traži njena uloga, već pokušava da se zdravo hrani.

Njena ishrana uključuje veoma mnogo povrća i belančevina, a rekla je da pokušava da jede što manje ugljenih hidrata, iako ih ne izbegava u potpunosti.

Pročitajte i… 7 pravila za efikasno vežbanje koje daje brze rezultate

Teron smatra da su četrdesete najbolje godine i nalazi se na vrhuncu samopouzdanja, a za portal „Independent“ istakla je da se ne treba brinuti oko malog i uskog struka i da ona to ne radi, već da želi da se oseća snažno i da može svoju decu da podigne.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.